Halsnæs Karate-Do's deltagere ved årets Gladsaxe Cup

Halsnæs Karate-Do's deltagere ved årets Gladsaxe Cup

Medaljer ved Gladsaxe Cup

Børn og voksne leverede fine præstationer

Af
Thomas Quvang

Karate Koncentration, teknik, balance og koordination skulle gå op i en højere enhed, da 11 karatekæmpere fra Halsnæs Karate-Do stillede op ved dette års Gladsaxe Karate Cup i den forgangne weekend.

Omkring 600 deltagere fra 40 forskellige klubber var med ved det store stævne, så det blev en lang dag for kæmpere, coaches og forældre. Det blev samtidig en dag, hvor de gode resultater og podieplaceringer kom som timerne skred frem.

Den første medalje sikrede 9-årige Silas Thorsen, da han kæmpede sig frem til finalen i kata. Efter flotte og sikre figurøvelser mødte Silas dog sin overmand i slutkampen og fik en flot sølvmedalje. Kort efter sikrede 13-årige Frederik Lunddal Hansen ligeledes en sølvmedalje i kata efter en stærk kata med præcision, kraft og god balance.

Da der senere på dagen skulle dystes i kumite (kamp) tog Frederik Lunddal Hansen revanche. Med et kæmpe overblik, godt fokus og i den grad en god sportslig optræden, kæmpede Frederik sig vej gennem puljen og endte øverst på podiet med guld om halsen.

Også de voksne fra Halsnæs Karate-Do leverede flot i Gladsaxe. Aleksandar Perkovic stillede til stævne for første gang i karrieren, og trods spænding og nervøsitet kæmpede han sig frem til semifinalen i kumite. Desværre nåede han ikke op på en podieplacering.

Det gjorde helene Marcussen derimod, hele to gange. Helene stillede op i klassen for kvinder +35 år og det var tydeligt at Helene havde koncentration, teknik, balance og koordination i orden, da hun efter finalen i kata, kunne hænge en flot sølvmedalje om halsen. Derudover blev det til en fin bronzemedalje i kumite.

Alt i alt et forrygende stævne for Halsnæs Karate-Do såvel sportsligt som socialt - at møde sine karatevenner er næsten som at komme hjem til familien.

Publiceret 05 June 2018 00:00