Chris Nielsen var i hopla med tre scoringer. Foto Dorte Meldgaard

Chris Nielsen var i hopla med tre scoringer. Foto Dorte Meldgaard

FFK grillede Fredensborg

Sæsonens største sensation - topholdet blev besejret 5-1

Af
Thomas Quvang

Fodbold På papiret var det Davids kamp Goliat, da FFK lørdag eftermiddag gæstede oprykningskandidaterne fra Fredensborg.

Og ja, det blev en massakre, men bestemt ikke med FFK som 'prügelknabe', men helt omvendt. Frederiksværks mandskab leverede sæsonens største sensation og vandt 5-1. En dejlig og fortjent opmuntring her på falderebet af sæsonen.

I den stegende hede var det helt efter planen, at Fredensborg bragte sig på 1-0 få minutter før pausen. Men FFK bragte hurtigt balance på måltavlen, da Steffen Hansen udlignede umiddelbart inden pausen. Uafgjort efter de første 45 minutter var ganske retfærdigt.

I 2. halvleg blev hjemmeholdet derimod grillet af FFK, der spillede sæsonens bedste halvleg. Blot seks minutter var spillet før Chris Nielsen med en behersket flugter sendte bolden i nettet til 2-1. Tolv minutter senere gjorde Jacob Quvang det til 3-1 da en ripost fra målmanden blev headet sikkert i kassen.

I de sidste tyve minutter hold FFK nærmest legestue med det lamslåede hjemmehold. Chris Nielsen scorede til 4-1 da han headede et frispark fra Christian Konradsen i nettet og samme Chris Nielsen sluttede også festen af med scoringen til 5-1. Da blev kuglen skudt i nettet nærmest fra midterlinien. Et klasse mål fra Chris der viste stort overblik og ligeså fin sparketeknik.

I slutfasen havde FFK flere chancer til at udbygge føringen, men stolpen kom i vejen for unge Magnus Avnsbo der var tæt på sit første mål i den hvide trøje.

Den kommende lørdag tager FFK imod Helsinge der allerede er rykket op i sjællandsserien.

Publiceret 04 June 2018 09:21