50 år med tennis i Hundested

Velbesøgt jubilæum i Hundested Tennisklub

Af
Thomas Quvang

Jubilæum Vejret viste sig fra sin absolut bedste side, da Hundested Tennisklub i lørdags fejrede 50 års jubilæum på deres fine baner og i det autentiske klubhus.

En fødselsdag der blev fejret på bedste tennis-vis. Med champagne, jordbær og hjemmebag ved den hyggelige reception om formiddagen, med frit spil på banerne om eftermiddagen og en brag af en jubi-fest lørdag aften.

Og rigtig mange med tilknytning til Hundested Tennisklub lagde selvfølgelig vejen forbi, der var hilsner fra venskabsklubben i Båstad, der var besøg fra naboerne Frederiksværk og MLI, fra DGI og der var et fint besøg fra viceborgmester Helle Lunderød, formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati, som holdt en hjertevarm tale om åbenhed og rummelighed i foreningslivet, om 'det perfekte slag' og lidt tennishistorie tilbage fra 1400-tallet og frem til nu.

Også formand Ann Charlotte Andersen holdt en fin takketale til klubbens mange medlemmer og frivillige kræfter, som i dagligdagen passer på klubben og de smukke omgivelser. En tale der kaldte på følelserne hos formand Ann Charlotte og de mange gæster.

Allerede i den kommende weekend er der et nyt arrangement i hundested Tennisklub, når klubben på søndag lægger baner til Halsnæsmesterskaberne. Her deltager Hundested sammen med MLI-tennis og Frederiksværk Tennisklub.

Publiceret 03 June 2018 21:00