Casper Madsens fuldtræffer var et af lørdagens få lyspunkter. Foto Thomas Quvang

Casper Madsens fuldtræffer var et af lørdagens få lyspunkter. Foto Thomas Quvang

Knastørre klø til FFK

Afbudsramt FFK-mandskab tabte klart på en ’betonmark’ af en opvisningsbane

Af
Thomas Quvang

FODBOLD Sæsonens næstsidste hjemmekamp blev på ingen måde nogen god oplevelse for FFK's forlængst nedrykkede førstehold i Serie 1.

Det blev til et 1-5 nederlag til LSF (Ledøje-Smørum Fodbold) på en opvisningsbane i så rædselsfuld en forfatning, at der nærmest blev skreget til guderne om vand.

Udefra må man undre sig over, at der skal spilles på en så knastør og afsvedet 'betonmark', når der ligger en fin grøn og indbydende kunstgræsbane 200 meter fra klubhuset.

FFK fik en fin start på selve kampen, og det på trods af at det var aldeles afbudsramt mandskab som trænerteamet havde tryllet frem til kampstart.

Efter få minutter havde Casper Madsen en stor chance efter en fremragende frispilning af debutanten Dennis Pasic. Desværre brændte Casper Madsen det store tilbud.

Gæsterne var sjældne gæster foran FFK's debuterende målmand Emil Cronwall. Alligevel bragte de sig foran 2-0 midtvejs i 1. halvleg. Personlige fejl og boldtab på midten blev prompte straffet.

Inden pausen revancherede Casper Madsen sin tidligere afbrænder, da han scorede et af forårets flotteste mål. En tværpasning fra kanten af Magnus Avnsbo blev med saft og kraft sparket op i det modsatte målhjørne. En flot scoring og reducering til 1-2.

Desværre for hjemmeholdet, var der ikke noget at skyde med i de sidste 45 minutter. Emil Cronwall leverede flere flotte redninger i kassen, men kunne ikke hindre et 1-5 nederlag til en ikke specielt skræmmende modstander.

Der er nu tre kampe tilbage i denne rædselsssæson. Herefter bør der vente en alvorlig selvransagelse hos en spillertrup, der trods løfter om holdånd og 'rykke sammen i bussen' stadig præsterer det ene tynde afbud efter det andet.

Publiceret 28 May 2018 00:00