Hundesteds kvinder kæmper om DM og glæder sig til at vise sig frem på hjemmebane.

Hundesteds kvinder kæmper om DM og glæder sig til at vise sig frem på hjemmebane.

En lørdag i rugbyens tegn

Hundested Rugby Klub er vært for DM for ungdom og kvinder

Af
Thomas Quvang

RUGBY Den kommende lørdag bliver en travl en af slagsen for Hundested Rugby Klub. Der vil være rugby på hele idrætsanlægget ved Hundestedhallen fra kl. 10-18. Således er klubben vært for en afdeling om det danske mesterskab for ungdom, hvor spillere fra rækkerne U/6 til U/18 fra hele landet, vil dyste i den anden af i alt seks DM-afdelinger. Hundested Rugby Klub har spillere med i samtlige rækker, der på dagen også byder velkommen til hold fra Sverige, hvorfra Trelleborg, Malmö og Göteborg deltager. Samtidig med, at de unge rugbyspillere prøver kræfter mod hinanden, vil der på rugbyklubbens seniorbane blive afviklet tredje runde af DM-serien for kvinder. Hundesteds kvinder har gjort det rigtig stærkt i de første runder og der ser frem til at vise deres kunne på hjemmebane.

’Støt Brysterne’

I forbindelse med stævnet afholder kvindeholdet auktion til fordel for ’Støt Brysterne’, hvor indsamlingen ubeskåret går til brystcancerforskning. Rugbyklubben har været aktivt med i denne indsamling de sidste tre år, men har i år valgt at lave arrangementet i forbindelse med det store stævne i maj måned, dels for at samle flere midler, og samtidig i håbet om bedre vejr end i oktober, hvor der er officiel ’Lyserød lørdag’. Lokale virksomheder og private har støttet indsamlingen, og der kan bydes på de indsamlede gevinster under hele stævnet, hvor en del af salget også går ubeskåret til det gode formål. Der er også en pokal på højkant til den klub, som, i ugerne op til stævnet, får indsamlet flest penge til ’Støt brysterne’.

Hundested er repræsenteret i alle ungdomsrækkerne ved stævnet på lørdag.

Hundested er repræsenteret i alle ungdomsrækkerne ved stævnet på lørdag.

Revanche match

Dagen sluttes af med en seniorkamp i 2. division, hvor Hundested kl. 16.30 møder Exiles. Hundested, som i denne sæson spiller i 2. division, er kommet godt fra start - og har kun tabt til Exiles i deres første indbyrdes kamp i foråret. Men denne gang er holdet i stærkere opstilling, så denne kamp kan blive en fornem afslutning på en stor og stolt rugbydag i Hundested.

Publiceret 21 May 2018 00:00