Kenneth Dahl, Peter Sams, Brian Jespersen og Ib Henriksen skal i den kommende weekend forsøge at spille DM-guld hjem til Arrows.

Kenneth Dahl, Peter Sams, Brian Jespersen og Ib Henriksen skal i den kommende weekend forsøge at spille DM-guld hjem til Arrows.

Dartspillere skal dyste om DM-guld

Så skal de sidste pile ramme plet i en succesrig sæson

DART Arrows Dart Klub fra Frederiksværk, er kommet succesrigt igennem sæsonen 2017/2018.

Oldboys holdet vandt således Øst rækken under DDU (Dansk Dart Union) og skal derfor deltage i DM slutspillet den kommende lørdag. Her mødes nr 1 og 2 fra henholdsvis øst og vest kredsene hinanden, for at afgøre hvem der kan kalde sig dansk mester for hold i Oldboys rækken.

Holdets grundstamme består af Kenneth Dahl, Peter Sams, Brian Jespersen og Ib Henriksen. Disse fire herrer har vist stabilt spil gennem hele sæsonen, men især i foråret har de været overbevisende. Således er det blevet til 17 sejre i 20 kampe og kun et nederlag. Derfor håber klubben på at formen er der i den kommende weekend, således at de kan fortsætte de fornemme takter.

For gode til nedrykning

Klubbens 1. hold spiller i 3. division Øst og her så det ved juletid kritisk ud, da klubben lå til en sikker nedrykning, hvilket må tilskrives at det var svært for klubben at finde en grundstamme på holdet.

Men i 2018 kom der styr på det, da der kom tilgang af medlemmer til klubben, samt at nogle af de dygtigste spillere klubben råder over fik lysten tilbage.

Da holdkampe altid spilles lørdag og der spilles to kampe på hver kampdag, er det ikke altid at passe ind med familielivet. Således kan sådan en dag nemt strække sig over 10 timer.

Grundstammen kom således til at bestå af Kenneth Wilken, Brian Jespersen, Michael Brodersen og Kim Nikolaisen og disse fire fandt virkelig formen og gik igennem foråret med kun et nederlag. Dermed endte holdet på en hæderlig 7. plads i stedet for nedrykning.

Ser man på DDU's statistikker ses det også tydeligt at Arrows spillere er for dygtige til at ligge i bundkamp, men i dart er vigtigt med en hvis kontiunitet for at kunne præstere.

Motionsholdet

Klubbens 3. hold spiller under Frederiksborg dart og her ligger holdet pt på 3. pladsen inden turneringens sidste to kampe.

Dette hold kaldes i daglig tale motionsholdet og her spiller hovedsageligt klubbens nye spillere. Disse spillere lærer her hvad der kræves for at spille holdkampe, som kan være psykisk krævende, da man ved at ens præstation har betydning for resten af holdet.

Publiceret 15 May 2018 07:00