Maria Willumsen leverede stærkt i Göteborg og endte på medaljeskamlen som den første Herosbryder siden 2013.

Maria Willumsen leverede stærkt i Göteborg og endte på medaljeskamlen som den første Herosbryder siden 2013.

Toppræstation i Göteborg

Maria Willumsen leverede et super resultat ved Soft Touch Open

Af
Thomas Quvang

BRYDNING man skulle helt tilbage til 2013 for at finde den sidste Heros-bryder på medaljeskamlen ved det store internationale stævne Soft Touch Open i Göteborg.

Dengang var det Mikkel Lassen der kæmpede sig til en plads på 'pallen'. I sidste weekend blev den medaljetørke brudt, da Maria Willumsen kæmpede sig frem til en flot og velfortjent bronzemedalje i sin vægtklasse.

700 deltagende atleter

Maria Willumsen var sammen med seks klubkammerater fra Heros i aktion i Göteborg, hvor de skulle kæmpe med omkring 700 atleter fra bl.a. Sverige, Norge, Finland og Estland ved et af de største ungdomsstævner i Europa.

Stævnet forløb over hele weekenden med indledende kampe lørdag og de lidt' sjovere' kampe om de gode placeringer, søndag.

I det det meget stærke selskab måtte Clara Roejkaer, Matthias Holck og Mads Jakobsen tage plads på tilskuerpladserne efter lørdagens kampe, mens Maria Willumsen, Alexander Øbro, Emil Jakobsen og Victor Christensen sikrede sig adgang til søndagens knald eller fald kampe.

Desværre blev søndagen en kort fornøjelse for de tre Heros-knægte, der alle måtte forlade turneringen efter bare en kamp søndag formiddag.

Landsholdsbryder og træningsmakker

Maria Willumsen sikrede sig derimod en plads i semifinale, da hun overbevisende vandt sin første kamp på fald.

Her ventede en svensk landsholdsbryder og træningsmakker fra klubben HWT Helsingborg.

Her måtte Maria Willumsen dog se sig besejret efter en tæt og jævnbyrdig match.

I den efterfølgende bronzekamp besejrede Maria sin svenske modstander Moa Karlsson med cifrene 10-0 efter en overbevisende indsats, hvor den lagte gameplan blev fulgt til punkt og prikke.

Et flot punktum på en hård weekend, der endnu en gang viste, at Maria Willumsen har et talent der kan række langt.

Publiceret 03 May 2018 00:00

SENESTE TV