De stærke judokæmpere fra Halsnæs har præsteret flot ved forskellige stævner i foråret

De stærke judokæmpere fra Halsnæs har præsteret flot ved forskellige stævner i foråret

Medaljeregn over judokæmpere

Flotte præstationer ved flere stærkt besatte stævner

Af
Thomas Quvang

JUDO Judokæmperne fra Halsnæs har været gennem et par travle måneder med masser af stævner i såvel ind som udland. Og fælles for disse stævner er, at det er blevet til talrige flotte resultater kæmperne fra den lille klub på Halsnæs.

Hårde kampe

Ved det store internationale stævne Copenhagen Open med deltagere fra 11 forskellige nationer, præsterede Adam Kostoev at vinde såvel guld som sølvmedalje i løbet af de to stævnedage. Silas Pauskic opnåede en sølvmedalje og Matthias Keuer kæmpede en bronzemedalje hjem i Til Halsnæs. Ved Helsingborg Open kort efter stillede Halsnæs Judo med tre deltagere, der alle fik et par hårde kampe i det meget stærke selskab. Her opnåede Alexander Feldborg en bronzemedalje i sin klasse mens Adam Trailovic og Daniel Andrasevic endte som nummer hhv. fem og syv i deres respektive klasser. Ved stævnet Hansa Cup i Tyskland havde Halsnæs kun en enkelt deltager med blandt stævnets 600 deltagere. Det var Adam Kostoev som til gengæld gjorde rent bord og vendte hjem med en guldmedalje om halsen.

Fire guldmedaljer

Sidst men ikke mindst havde klubben syv deltagere med ved en ungdomsturnering i Helsingør for nylig. Her sikrede Alexander Feldborg, Adam Kostoev, Daniel Andrasevic og Silas Pauskic alle guldmedaljer i deres klasser, mens Oliver Trailovic, Adam Trailovic og Oliver Holmgaard alle endte på en ærgerlig 4. plads efter nogle hårde kampe. Alt i alt nogle rigtig flotte resultater der vidner om stærk kampånd og et godt sammenhold i judoklubben.

Publiceret 29 April 2018 00:00

SENESTE TV