Højt at flyve - dybt at falde

Af
Thomas Quvang

HÅNDBOLD Team Arresøs status som tophold i kvindernes serie 1 led et alvorligt knæk torsdag aften, da det hjemme i Frederiksværkhallen blev til overraskende 16-17 nederlag til Team København. Et slutfacit der egentlig ikke er så meget at indvende imod. Med ganske få undtagelser leverede hjemmeholdet en præstation langt under vanlig standard, alt for mange ramte et usædvanlig lavt niveau. Udfra den betragtning var gæsternes sejr egetlig fortjent nok, Team Købehavn var foran gennem hele kampen og gik til pausen med en 9-5 føring. Alligevel blev det spændende i slutfasen, da Team Arresø fik kæmpet sig tilbage og udlignet til 15-15 få minutter før tid. I de sidste minutter var det dog gæsterne der havde det afgørende held og dommertække til at sikre de to point. På dagen havde Team Arresø bare ikke det der skulle til. På en dag, hvor der var mange præstationer langt under middel, var Josephine Fisker Løth Andersen og Cecilie Frederiksen eneste lyspunkter. De to delte topscorerværdigheden mellem sig med fem mål hver.

Publiceret 11 January 2018 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.