Indebold i Hundested

Hundestedhallen lægger halvgulv til seniorernes Halsnæsmesterskab

Af
Thomas Quvang

INDEBOLD Efter 38 sæsoner i træk med indendørs fodbold i dagene mellem jul og nytår, måtte Hundested Idrætsklub denne gang aflyse de ellers så legendariske Halsnæsmesterskaber for ungdom i Hundestedhallen.
Men helt snydes for indendørs fodbold, det skal vi heldigvis ikke. Således lægger Hundestedhallen, på lørdag, halvgulv til KM Sport Cup 2018 - Halsnæsmesterskaberne for seniorer.

5.000 kroner til vinderen

I skrivende stund er 16 hold tilmeldt mesterskaberne, der afvikles på den gode gammeldagsfacon, med bander omkring banen og på de små håndboldmål. De deltagende mandskaber spiller om en fin præmiesum - 5.000 kroner til det vindende hold, 2.000 kroner til 2. pladsen samt fine sponsorpræmier til 3. -4. pladsen.
Første fløjt er kl. 13 og herefter følger cupkampe fra kl. 16. Finalen forventes, at blive afviklet ca. kl. 18.
Blandt de deltagende hold er der flere lokale, men derudover kommer der hold fra hovedstadsområdet, hold fra Lolland/Falster samt Jylland.

Grand Prix Masters

KM Sport Cup er i forhold til sidste år blevet en del af af Grand Prix Masters serien på portalen indebold.dk, hvilket betyder, at de hold der spiller med i stævnet har mulighed for at tjene point til GP-ranglisten og dermed have mulighed for at kvalificere sig ved DM i indefodbold som afvikles i Grenå Idrætscenter senere på måneden.
Netop det faktum betyder, at flere hold som lige netop står og mangler de sidste point for at komme med til DM, sandsynligvis lægger vejen forbi Hundestedhallen og viser en god gang indebold.
Under hele stævnet er der åbent i hallens cafeteria som betjenes af Fodboldens Venner, Hundested. Her er der mulighed for at stille den værste sult ligesom der vil være lidt til ganen.
Programmet for stævnet samt lidt mere info findes på Hundested Idrætsklubs hjemmeside - www.hundestedik.dk

Publiceret 10 January 2018 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.