“Den blev vundet i forsvaret”

Team Arresøs kvinder indledte 2018 med en sejr - herrerne tabte i Hillerød

Af
Thomas Quvang

HÅNDBOLD “Jeg tænker der var lidt rust fra julepausen der lige skulle bankes af, men hvad vi manglede offensivt, det havde vi til gengæld i forsvaret, det var der den blev vundet i dag”. Cheftræner Malene Frejvald kunne sent søndag aften glæde sig over en resultatmæssig fin start på det nye år. På udebane blev Helsingør besejret med de sikre cifre 21-15. Kampens første 25 minutter var dog ikke noget at råbe hurra for. Team Arresø spillede langsomt og uinspireret, men trods det mindre gode angrebsspil blev der lukket godt af i forsvaret, og team Arresø gik til pausen med en føring på 10-8. I 2. halvleg var spillet, trods lidt for mange tekniske fejl, noget bedre og glædeligt var det specielt, at kontrafasen var rigtig god. Således blev det til fire vigtige scoringer på hurtige contraløb i de sidste tredive minutter.

Topper rækken

En absolut acceptabel præstastion med vilje og energi samt to dejlige point til topstriden i rækken, hvor Team Arresø nu ligger øverst, et point foran Vidar og Borsholm på de efterfølgende pladser og med et stort hul ned til rækkens midterfelt. Dagens spiller blev Cecilie Frederiksen som var bedst i begge ender af banen - topscorer og aldeles solid i forsvaret. Holdets næste opgave bliver torsdag aften, hvor kvinderne tager imod Team København hjemme i Frederiksværkhallen. Første fløjt kl. 20.

Musse Taj og holdkammeraterne indledte 2018 med et ærgerligt nederlag mod bundholdet Hillerød. Arkivfoto.

Musse Taj og holdkammeraterne indledte 2018 med et ærgerligt nederlag mod bundholdet Hillerød. Arkivfoto.

Herrerne tabte terræn

Var der glæde blandt kvinderne, var humøret derimod på nulpunktet hos Team Arresøs herrer, der tabte terræn i topstriden i Kvalrækken. I FrederiksborgCentret i Hillerød blev anden halvdel af turneringen indledt med et rigtig surt nederlag på 22-21 til Hillerød. Et resultat i fuldstændig kontrast til det omvendte møde i Frederiksværk i oktober, hvor Team Arresø vandt med tolv mål. Denne gang havde Hillerød forstærket sig væsentligt, og det måtte Arresø-mandskabet, der var i stærkeste opstilling, føle på den hårde måde. Nederlaget betyder at Team Arresø ligger på 4. pladsen i rækken. Næste opgave er den kommende søndag mod Furesø hjemme i Frederiksværk med start kl. 14.20.

Publiceret 08 January 2018 00:00

SENESTE TV