Syv medaljer ved DM i judo

Stærke præstationer ved de danske mesterskaber i Skanderborg

Af
Thomas Quvang

JUDO I den forgangne weekend var landets bedste judokæmpere samlet i Skanderborg, hvor de danske mesterskaber blev afviklet. Heriblandt hele ni unge kæmpere fra Halsnæs kampsport Center. Og de lokale drenge præsterede endnu en gang meget stærkt. De vendte trætte hjem fra Skanderborg, men med medaljer om halsen og en masse erfaring rigere. Således sikredes hele syv medaljer i det hårde selskab, en virkelig flot præstation.

Dobbelt guldvinder

Det blev til to danske mesterskaber, og det var samme kæmper som vandt dem begge. Således blev Matthæus Keuer en overbevisende guldvinder i såvel U/12 som U/15 rækken. I begge tilfælde blev det til guld i den stærkeste klasse, A-rækken. Lars Kristiansen stillede op i B-rækken i U/12 og kæmpede sig her til en flot og velfortjent sølvmedalje. Adam Trailovic, Sebastian Toader, Daniel Andrasevic og Peter Kristiansen kæmpede sig alle til bronzemedaljer i deres respektive klasser. Oliver Trailovic, Alexander Morits Feldborg og Oliver Holdgaard kæmpede alle flot på dagen, mens ens for dem alle tre var, at de endte lige udenfor medaljeskamlen.

Tak til træneren

Et rigtig flot samlet resultat af judokæmperne fra Halsnæs kampsport Center. Samtidig et resultat der giver genlyd i judokredse, at en lille klub kan være så stærkt repræsenteret ved et DM: “Der skal lyde en rigtig stor tak til vores træner Ivica Stimac, for den store indsats i træningslokalet og til de stævner vi deltager i. Ivica formåer, at gøre træningen sjov, samtidig med at børnene lærer at mestre en masse teknikker såvel stående som i gulvkamp. Uden Ivica’s indsats havde vi som klub ikke været så stærkt repræsenteret til diverse stævner og ved et DM”, lød det fra talskvinde Silvija Filipovic efter hjemkomsten fra Skanderborg. Judoklubben tilbyder i øvrigt alle nysgerrige fire gratis prøvetimer, til alle børn som har lyst til at stifte bekendtskab med sporten.

Publiceret 13 November 2017 00:00

SENESTE TV