Landstræner på gæstevisit

Szymon Kogut lagde vejen forbi Heros’ lokaler

Af
Thomas Quvang

BRYDNING i forbindelse med weekendens Krudtværksfestival var der gang i den i AK Heros’ lokaler på Syrevej. Således var den landstræner Szymon Kogut for en kort stund tilbage i Heros på en kort gæstevisit. Fredag aften havde Szymon et træningspas med nye og håbefulde atleter fra hele Sjælland, og efter masser af sved på panden, var der hygge i klublokalerne på tværs af de forskellige klubber. Lørdagen startede med fælles morgenmad, hvorefter Szymon stod for endnu et træningspas med de unge drenge. Herefter skulle de nylærte færdigheder prøves af i et lille ministævne, hvor alle drengene fik en forsmag på hvad der venter, når de for alvor skal prøve kræfter ved et brydestævne.

Pigeduo i mesterlære

Samme lørdag var Heros’ to dygtige piger Maria og Clara i Kolding til en dag med fristilstræning under den ukrainske mester Taras Cut. Her havde de to piger fornøjelsen af to heftige træningspas, et arrangement der virkelig gav de to humørbomber en på opleveren og samtidig et boost til de kommende træningstimer. Således var Clara og Maria de to eneste pigebrydere i en flok der talte 30 drønstærke mandfolk. Blandt disse var OL-sølvvinder Mark O. Madsen der er en ganske habil fristilsbryder efter han for et par år siden trænede op til sin MMA-debut. Det til trods lykkedes det Maria, at få Mark O. Madsen ned med nakken ved et enkelt tilfælde. Mon han holdt lidt igen, det gjorde han nok.

Publiceret 13 September 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.