Højt humør og flotte resultater

MLI satte et fornemt præg på det store jyske fodboldstævne Vildbjerg Cup

Af
Thomas Quvang

FODBOLD Torsdag morgen kl.’meget tidligt’ afgik busserne fra Melby imod Jylland, hvor 11 af Melbys ungdomshold skulle deltage i den store ungdomsturnering Vildbjerg Cup. Omkring 10.000 fodboldglade drenge og piger fra 11 nationer deltog i stævnet, som blev afholdt for 39. gang. Melbys antal hold var det 8. højeste til dette års turnering, så der var stemning på sidelinjen til alle kampe, når MLI deltog. De 11 MLI-hold ankom til Vildbjerg med godt humør sidst på formiddagen, hvorefter der var indmarch og de første kampe kunne påbegyndes midt på eftermiddagen.

Drenge i slutspil

U10 drenge havde to hold med til stævnet. Efter puljekamene skulle begge hold med i 1/16-finalerne i B-slutspillet. Her blev det endestationen for det ene hold, mens det andet hold fik en kamp i 1/8-finalen, hvor Pieta Hotspurs fra Malta slog MLI ud af turneringen med en 2-0 sejr. U11 drengene havde også to hold med ved stævnet. Her blev hhv. 1/8-finale og kvartfinalen i B-slutspillet endestationen efter klare nederlag. U13 drenge var også i B-slutspillet, hvor endestationen i 1/8-finalen var Aalborg FC, som vandt 2-1 efter en tæt kamp. U15 drenge deltog også i B-slutspillet, hvor Vildbjergs drenge blev slået 2-1 i 1/16-finalen. I 1/8- finalen blev det til et nederlag på 0-4 til Farsø. U17 drenge manglede blot et point i den indledende pulje for at komme i A-slutspillet, bl.a. efter et knebent 0-1 nederlag til rækkens senere vinder. I det efterfølgende B-slutspil kæmpede drengene sig helt frem til semifinalen, hvor det blev til et ærgerligt 0-1 nederlag til Rødding.

Hård kamp i de afgørende kampe ved Vildbjerg Cup

Hård kamp i de afgørende kampe ved Vildbjerg Cup

Pige-Power

Også MLI’s dygtige piger leverede rigtig flot, her blev det finalepladser og lidt til pokalskabet. U18 pigerne var meget tæt på en finalekamp i A-slutspillet, men nogle ’skæve’ kampe i starten af turneringen fik forpurret dette. Nu blev det i stedet til en bronzekamp mod Skive, som tidligere var blevet besejret med 4-0 i puljen. I bronzekampen gik det dog ikke MLI’s vej. Skive trak det længste strå og vandt efter straffesparks konkurrence. Ærgerligt for MLI’s piger der i puljen besejrede rækkens senere vindere fra Dronninglund med 1-0. Til gengæld var MLI repræsenteret i begge finaler hos U/16 pigerne. I A-slutspillet sikrede det ene hold sig finalepladsen via en 3-0 sejr over et norsk hold i semifinalen. I finalen var MLI med helt til det sidste, men måtte se sig besejret 5-2 af Løgstør. MLI førte her 2-1 til der manglede blot syv minutter. Det andet hold sejrede i hhv. kvart og semifinale inden Årby GI ventede i B-slutspillets finale. Her måtte MLI-pigerne til slut kapitulere efter en spændende straffesparkskonkurrence. Slutteligt endte MLI’s U/14 piger deres optræden i 1/8-finalen i B-slutspillet, med et klart nederlag til værterne fra Vildbjerg.

hjem i egen seng

Efter stævnets afsluttende prisoverrækkelse gik turen hjem imod Melby, hvor busserne ankom søndag aften. Efter en forlænget weekend med masser af fodbold, regn og atter regn – samt en masse mudder, var det trods alt en super oplevelse for spillere og trænere, der alle nok sov dejligt i deres egen seng søndag aften. Det sociale på tværs af årgange samt piger og drenge er det MLI-Fodbold som klub lægger meget vægt på, og her var alle spillerne i ren verdensklasse.

Publiceret 09 August 2017 00:00

SENESTE TV