Lige ved og næsten

Tætte nederlag slukkede drømmen om EM-metal for Karen Fredgaard og landsholdskollegaerne

Af
Thomas Quvang

GOLF De små marginaler var ikke med lokale Karen Fredgaard fra Asserbo Golf Club og resten af de danske pigelandshold, som i weekenden spillede europamesterskaber for hold i Finland. De danske piger opnåede til fulde målsætningen, da de efter slagspilskvalifikationen placerede sig på en meget flot 5. plads, og dermed kvalede sig til ’Flight A’, hvor de otte bedste landshold skulle fordele medaljerne mellem sig. Alle seks piger præsterede fremragende i kvalifikationen, og femtepladsen betød et møde med Frankrig i kvartfinalen. På papiret var Frankrig favoritter, men først på absolut sidste hul i den absolut sidste single måtte det danske hold se sig besejret. Et ærgerligt og marginalt nederlag, som betød, at de danske piger skulle spille om placeringerne 5. -8. Her var Karen Fredgaard og holdkammeraterne oppe imod Tyskland i den første kamp. Atter blev det helt tæt og endnu en gang var det først på absolut sidste hul, at afgørelsen faldt - og igen med de danske piger som marginale tabere. Herefter mødte pigerne Holland om placeringerne 7. -8. Her var gassen gået af den danske ballonen, det blev til et nyt snævert nederlag, og dermed sluttede de danske piger på mesterskabernes 8. plads. Trods den ærgerlige afslutning på EM med de tre tætte nederlag, var det dog en kæmpe oplevelse for Karen Fredgaard, at deltage i dette stort opsatte arrangement, hvor europas absolutte ungdomselite mødtes. Karen Fredgaard og landsholdskollegaerne er i hvert fald blevet endnu en erfaring rigere i processen, at udvikle sig til internationale top-golfere.

Publiceret 17 July 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.