Stævnets bedste fighter

Flotte resultater inden velfortjent ferie

KARATE Der blev sat punktum for stævneaktiviteten inden sommerferien, da Bushi’s kæmpere deltog ved Budo Cup i Ishøj. Et stævne for såvel nybegyndere som mere øvede kæmpere, der inddeles i puljer alt efter stævnerfaring og herfeter mødes alle mod alle - kaldet ’Round Robin’. Tre lokale kæmpere forsvarede Halsnæs’ farver. Maja Radakovic, Malou Thalsøe og Oliver Nielsen. Maja og Malou stillede op i kata og kumite og i begge kategorier var de i samme pulje. I Katapuljen lavede begge piger nogle flotte figurer, og det blev da også til en flot 2. plads til Maja og en 3. plads til Malou. I kumite gjorde to piger rent bord i de indledende kampe, og mødtes derfor i finalen. Her var Maja en anelse mere skarp på dagen og sikrede førstepladsen foran klubkammeraten. Maja Radakovics præstationer blev i den grad bemærket af dommerne på arealet og stævneledelsen, og ved stævnets afslutning kunne Maja, noget forbløffet, lade sig kåre til stævnets bedste fighter. Oliver Nielsen stillede noget uvant op i kata, men gjorde en god figur. Oliver var tæt på at gå hele vejen, vandt tre kampe, men tabte en meget tæt kamp mod den senere vinder. Det var fire rigtigt gode præstationer Oliver leverede. I kumite blev til to sejre og to nederlag til Oliver hvilket sikrede ham en 3. plads.

Publiceret 14 June 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.