VIDEO:

Oprykning trods nederlag

FFK skal prøve lykken i Serie 1 efter sommerferien

Af
Thomas Quvang

FODBOLD Det hører til sjældenhederne, at der er jubel og champagnesprøjt efter et klart nederlag, men det var nu tilfældet da FFK lørdag eftermiddag gæstede Snekkersten.
For trods hjemmeholdets 3-0 sejr kunne FFK glæde sig over oprykning til Serie 1, da andre resultater flaskede sig for Sonny Mikkelsens tropper.
Dermed hedder den Serie 1 efter sommerferien. Et aldeles velfortjent og fornemt resultat, og en, set i bakspejlet, ganske overraskende oprykning. For ikke mange havde set den komme, efter afgang af hele ni spillere fra efterårets start-11'er samt udskiftning på trænerposten midt i sæsonen.
Det 'nye' FFK-mandskab har præsteret fantastisk mod de svære odds, vist sig som en solid enhed, stået sammen skulder ved skulder - en stærk holdpræstation over hele linien.

Spillemæssig fuser

Spillemæssigt blev sæsonens sidste kamp noget af en fuser, set med FFK's øjne.
Rækkens ubesejrede tophold Snekkersten vandt en fortjent 3-0 sejr efter 2-0 ved pausen.
På dagen manglede FFK fart og tænding samt præcision i afleveringerne. Personlige fejl kostede de to første scoringer, og den sidste scoring, dybt inde i overtiden, lignede en soleklar offside.
Kampens noget uheldige dommer overså denne, ligesom han viftede afværgende med hænderne da Patrick Sørensen blev fældet bagfra i det kriminelle felt i 1. halvleg. Ligeledes fik Patrick Sørensen annuleret en scoring før pausen til stor undren for FFK's mange medrejsende tilskuere.
Alt i alt et lidt ærgerligt punktum for en ellers fremragende sæson. Og der skulle da også kun et par minutter før ærgrelsen over nederlaget blev afløst af jubel og glæde over en velfortjent oprykning.
En oprykning der blev fejret med liflige dråber, godt med kølige pils og et par fællessange rettet mod rivalerne 12 kilometer fra Stålbyen.

Topscorer Patrick Sørensen var FFK’s bedste på dagen.

Topscorer Patrick Sørensen var FFK’s bedste på dagen.

Publiceret 11 June 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV