Propperne blev på champagnen

Alt skal gå galt hvis ikke FFK skal spille i Serie 1 efter ferien

Af
Thomas Quvang

FODBOLD Der var lagt op til den helt store oprykningsfest, da FFK lørdag eftermiddag tog imod AB på hjemmebane.
Men propperne blev på flaskerne, for via 3-3 kunne en oprykning ikke definitivt fejres, og man sælger bare ikke skindet før bjørnen er skudt.
Men flaskerne kan nu roligt ligge øverst i kølerummet, alt skal gå galt, hvis ikke den hedder Serie 1 efter sommerferien. Ifølge lokale regel-orakler, er det 12-13 forskellige resultater fra andre rækker, der alle skal falde forkert ud, som hindrer den velfortjente oprykning.

Drømmestart

FFK fik en regulær drømmestart på kampen. Inden der var spillet 10 minutter var hjemmeholdet foran 2-0.
Patrick Sørensen og Christian Konradsen stod for de to pletskud. Men drømmestarten var meget tæt på at ende som et mareridt.
Således tog det blot gæsterne tre minutter at få udlignet til 2-2, stilingen ved pausen.
Og da velspillende AB bragte sig på 3-2 i starten af 2. halvleg lignede det faktisk at FFK's korthus var ved at falde sammen. Først dybt inde i dommerens overtid lykkedes det, aldeles ufortjent set med de neutrale briller, hjemmeholdet at få udlignet til 3-3. Det var indskiftede Chris Nielsen der headede det uafgjorte, og meget vigtige, resultat hjem.

Punktum mod Snekkersten

Når FFK på lørdag slutter sæsonen med med udekamp mod rækkens tophold Snekkersten, så er alle spekulationer efter al sandsynlighed overstået.
Men for god ordens skyld og for at slutte et fantastisk forår af med bravour - så kan FFK med en sejr selv spille sig op uden at være afhængige af resultater fra andre rækker.

Publiceret 05 June 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV