HI-sejr trods tunge ben

Hundested besejrede Blovstrød med 4-1 tirsdag aften

Af
Thomas Quvang

Fodbold På papiret var det bund mod top, da Hundested tirsdag aften var på besøg hos Blovstrøds nedrykningstruede mandskab. Men denne råkolde aften måtte Hundested kæmpe en hård kamp for at leve op til favoritværdigheden. Det blev til en komfortabel 4-1 sejr til HI, men holdet kom aldrig op på samme høje klinge som i premieren mod Snekkersten. Det er dog klasse, at vinde selv på en dag hvor benene er tunge og hvor spillet ikke rigtig flyder.

Bonde i fokus

Efter en jævnbyrdig start på kampen var det Lars Bonde som i det 17. minut bragte Hundested på 1-0 via et velplaceret skud fra kanten af feltet. Det blev halvlegens eneste scoring. En halvleg, hvor hjemmeholdet var farligst på deres dødbolde, og hvor Hundested lige manglede den sidste præcision i afleveringerne når der var optræk til chancer. 2. halvleg startede ligeledes tæt med pæne chancer i begge ender, men det var Hundested der fik sat den forløsende scoring. Påny var det Lars Bonde, der resolut sendte en ripost fra hjemmeholdets målmand i kassen til 2-0. Få minutter efter var Lars Bonde på færde igen, da han med hjælp fra en Blovstrød-spiller, fik overlistet målmanden til 3-0. Det fik kun kosmetisk betydning, at der blev scoret yderligere to gange i de sidste minutter. Blovstrød reducerede til 1-3 tæt under mål og i dommerens tillægstid scorede anfører Nis Prio kampens sidste mål til facit 4-1. Alt i alt en pligtsejr til Hundested overfor et hjemmehold der kæmpede og spillede sin chance.

Lokalderby

Hundesteds næste opgave bliver lokalderbyet mod Frederiksværk som spilles Skærtorsdag kl. 14 i Hundested. Inden da står den på ’skånekost’ i HI-lejren som i skrivende stund er ramt på skadesfronten. Således måtte Stefan Prio, Peter Rasmussen og Jonas Clausen sidde over i kampen mod Blovstrød på grund af skader. Listen blev så samtidig udvidet i Blovstrød, hvor Rasmus Koch tidligt måtte udgå med en knæskade og hvor siden Rasmus Borre og Jeppe Christiansen udgik med hhv. en forstrækning og en skadet tå.

Publiceret 05 April 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV