Debutanternes dag

Hundested og Snekkersten indledte fodboldforåret med et brag

Af
Thomas Quvang

FODBOLD Hundested og Snekkersten indledte lørdag eftermiddag forårets fodbold med et ægte topopgør foran små 300 tilskuere på kunstgræsbanen i Hundested. Og de mange tilskuere fik smæk for skillingen. En underholdende match med masser af tempo og intensitet mellem rækkens to tophold, der efter 90 minutters fight delte pointene mellem sig via slutresultatet 3-3. Et resultat begge hold efterfølgende kunne være tilfredse med.

Nye ’blå mænd’

Det blev debutanternes dag for hjemmeholdet, der stillede med fem nye spillere i startopstillingen i forhold til efterårets kampe. Flere af de nye ’blå mænd’ havde afgørende fødder med i spillet. Således stod Rasmus Borre for et perfekt oplæg til Lars Bonde der med en cool scoring bragte HI på 1-0 efter et kvarters spil. Snekkersten viste dog med al tydelighed, hvorfor de topper rækken. På blot ti minutter, midt i 1. halvleg, vendte de 0-1 til 3-1 via tre flotte mål. Specielt 2-1 scoringen var en ren perle - et langskud tordnet i modsatte målhjørne uden chance for målmand Christian Solhøj. Kort inden pausen fik Hundested reduceret til 2-3 da Nikolaj Jægergaard scorede fra kanten feltet. Igen havde Rasmus Borre næstsidste fod på bolden.

Lars Bonde gav Hundested en fin start med en cool scoring til 1-0.

Lars Bonde gav Hundested en fin start med en cool scoring til 1-0.

Borre-assist

De sidste 45 minutter blev en spændende og livlig affære med chancer i begge ender, men det var Hundested der stod for halvlegens eneste scoring. Påny var Rasmus Borre i oplæggerens rolle, da han serverede bolden til Nikolaj Jægergaard der let udlignede til 3-3. I slutfasen havde begge hold optræk til et sejrsmål, men det blev, retfærdigt nok, til det uafgjorte resultat. “Vi har ti minutter i 1. halvleg hvor vi sejler totalt og glemmer aftalerne, men derudover er jeg meget tilfreds med kampens udfald”, lød det kort fra træner Michael Schou umiddelbart efter sidste fløjt.

Publiceret 03 April 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV