Eksklusivt fodboldfirkløver

MLI-Fodbold er blandt de fire nominerede til at blive årets klub i Danmark

Af
Thomas Quvang

NOMINERING I december oplevede MLI's fodboldafdeling den store hæder, at blive kåret til årets klub på Sjælland i 2016.
Men det stopper ikke her. Mandag formiddag blev det officielt, at Melby-Liseleje IF nu er blandt de fire sidste klubber i kampen om titlen som årets fodboldklub i Danmark.
Det er en titel og pris som bliver uddelt i forbindelse med Dansk Fodbold Award som afvikles i Herning den 20. marts og som i øvrigt sendes direkte på Kanal 5.
Det er tre meget aktive og dygtige klubber som MLI er oppe imod i kampen om den ærefulde titel. Udover MLI er Spjald IF, Svaneke IF og Østerbro IF nomineret.

Udvikling i udkantsområde

I DBU Sjællands indstilling lyder det bl.a. omkring MLI-Fodbold:
“Melby-Liseleje IF er et eksempel på, at man med et højt uddannelsesniveau og en klar og synlig ledelse kan skabe medlemsvækst, tiltrække frivillige og udvikle sin klub, selvom man bor i et ”udkantsområde”. Medlemstallet er over de seneste godt 10 år femdoblet, og i dag har klubben over 500 medlemmer.
Uddannelse prioriteres højt i klubben, der har 70 frivillige trænere/ledere, hvoraf 32 har en DBU-uddannelse, ligesom klubben ofte afholder DBU-kurser. Klubben engagerer sig også i projekter uden for de traditionelle fodboldaktiviteter ved at give børn med mild funktionsnedsættelse deres eget hold (MLI CP).
På samme måde har Melby-Liseleje IF åbnet klubhusets døre for lokalsamfundets nye borgere med fodbold for flygtninge, hvor ambitionen er at få langt flere af de nye medborgere integreret i lokalsamfundet gennem foreningslivet.
Klubben har med projektet MLI imod 2025 sat langsigtede mål om at fastholde medlemmer og frivillige gennem et tydeligt fokus på det gode træningsmiljø med udgangspunkt i, at det motiverer såvel spillere som trænere, at der er flest muligt til træning hver gang. Det sker bl.a. gennem økonomisk støtte til udlandsture og ved at klubbens drenge og piger er sidestillet med samme ture, kamptøj og samme trænerkvalitet”.

Publiceret 07 March 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV