Energi-pris til ildsjæl

Tim Falck Weber blev tildelt prisen som 'Årets Energibundt' ved DR's store sportsshow i Boxen

Af
Thomas Quvang

PRISVINDER ”Jeg brænder for orienteringssportens fantastiske muligheder fra ung til gammel, fra bredden til eliten. Det er glæden ved sporten, der skaber miljøet i klubberne – husk det”. Sådan lød det bl.a. fra en tydeligt stolt og beæret Tim Falck Weber der lørdag aften, ved DR’s store show Sport 2016 blev tildelt prisen som ’Årets Energibundt’. En pris som blev overrakt af OL-sølvvinder Jacob Fuglsang og som Tim Falck Weber modtog for sin helt enorme indsats som næstformand og ungdomstræner i Tisvilde Hegn OK.

Leverandør til landsholdet

Med Tim Falck Weber som træner, er der skabt fantastiske resultater blandt de unge orienteringsløbere i Tisvilde Hegn OK. Således havde klubben seks ud af 12 udtagne løbere på det danske juniorlandshold ved VM i 2015, og denne succes blev fulgt i det forgangne år, hvor fem af 12 løbere til junior-VM kom fra Tisvilde hegn OK. Med den ærefulde pris fulgte en kontant belønning på 25.000 kroner til Tim Falck Weber samt 50.000 kroner til Tisvilde Hegn OK.

"Utrættelig indsats"

Og hjemme i klubben var der stor glæde over at prisen tilfaldt Tim Falck Weber. Klubbens formand Svend Mortensen, som indstillede Tim til prisen, siger: ”DONG Energy og Dansk Idræts Forbunds pris som ’Årets Energibundt’ er en enorm stor påskønnelse til Tim for hans helt utrættelige og tidskrævende indsats i hans mangeårige trænergerning i Tisvilde Hegn OK, og Tim stortrives ved at se, at juniorløberne markerer sig på højeste niveau, og at de samtidig har et supergodt kammeratskab i klubben”, lyder det fra Tisvilde Hegn OK’s formand Svend Mortensen der tilføjer: ”Prisen giver samtidig stor fokus på Tisvilde Hegn OK og på orienteringssporten i almindelighed – det er vigtigt for os i en tid, hvor medierne ofte fokuserer på de store sportsgrene som fodbold og håndbold”.

Publiceret 10 January 2017 19:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV