Bat-boy Daniel sejrede i England

BORDTENNIS 12-årige Daniel Simonsen fra Frederiksværk afsluttede bordtennissæsonen 2014/15 på fornem vis ved en turnering i England.
I forrige weekend deltog han i Cippenham Young Player's Youth Festival i Slough, hvor det unge talent ikke havde svært ved at vinde sin pulje og dermed var klar til lørdagens cup-kampe.
Selv om Daniel var et par år yngre end sine modstandere, spillede han overbevisende, og på vej til guldet afgav han kun ét sæt - det var til sin finalemodstander Theo Achampong fra London Academy.
Søndag skulle Daniel spille både 'Boys Under 16' samt 'Boys Under 18' og skulle dermed møde nogle ældre og større modstandere. De var af forskellig styrke, men ingen kunne slå ham, så den unge 'bat-boy' fra Frederiksværk styrede direkte mod finalerne.
Det blev til sølv i den ene, og i guldopgøret mod den lidt ældre Ben Naylor-Smith havde Daniel i den grad fundet gnisten og endte med at køre sin ellers dygtige modstander over med cifrene 3-0. Det var derfor en glad og veltilfreds ung spiller, som blev hyldet med både sølv- og guldpokal efter søndagens indsats.
an

Publiceret 29 June 2015 00:00

SENESTE TV