DM guld til Daniel

Daniel Simonsen blev dansk holdmester for drenge i weekenden

Bordtennis Daniel Simonsen fra Frederiksværk oplevede en stor triumf i den forgangne weekend, da han sammen med sine holdkammerater fra Hillerød Bordtennisklub blev danske holdmestre i drengerækken.
En ganske enestående præstation af holdet og ikke mindst Daniel Simonsen der med sine blot 11 år blot er første års yngre drenge spiller, og dermed markant yngre end sine modstandere.
Hillerød-holdet sikrede sig adgang til DM-slutspillet via en 2. plads i vinterens grundspil. I slutspillet var drengene toptændte og indledte med en 8-3 sejr over Daugaard/Horsens i kvartfinalen.
I semifinalen vandt Hillerød over OB, der havde vundet grundspillet i Vest-divisionen. HGI bragte sig foran med 7-0, inden OB reducerede til 1-7, Herefter lukkede og slukkede Hillerød og sikrede pladsen i DM-finalen med en 8-1 sejr.
Finalen med SISU/MBK blev en rigtig gyser. De to hold fulgtes ad til stillingen 4-4 bl.a. via en sejr og et nederlag til Daniel Simonsen. De to efterfølgende doubler gav to sejre til Hillerød. Daniel og hans makker Peter Svenningsen vendte 0-2 til en 3-2 sejr i deres double, og det gav en 6-4 føring.
Sejre i de to efterfølgende singler sikrede Hillerød en sejr på 8-4 i holdkampen og dermed var DM-guldet i hus.
Næste udfordring for Daniel Simonsen er det kommende DM for Ungdom, som afvikles i Roskilde i weekenden d. 24.-25. maj, hvor han stiller op både i single, mix- og herredouble.

Publiceret 29 April 2014 08:30

SENESTE TV