I juli måned rykker Halsnæs Bibliotek ud i sommerlandet: Onsdage ved Trekanten i Hundested, fredage ved stranden i Liseleje. Arkivfoto.
I juli måned rykker Halsnæs Bibliotek ud i sommerlandet: Onsdage ved Trekanten i Hundested, fredage ved stranden i Liseleje. Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sommertid er bogtid
SOMMERLÆSNING Skal du på stranden i skoleferien? Så har du chancen for at låne lidt at læse i, mens du nyder solen og vandet.

Halsnæs Bibliotek rykker ud i sommerlandet og er klar med sommerlæsning til alle.

Trekanten i Hundested: Onsdage 5. + 12. + 19 + 26. juli kl. 13-16.

Liseleje Strand: Fredage 7. + 14. + 21. + 28. juli kl. 13-16.


Læsekonkurrence

Hele sommeren er det muligt at deltage i bibliotekets læsekonkurrence. Kom ned på biblioteket og hent et konkurrencekort, når du begynder på din sommerferielæsning.

Der er boggaver og gavekort til biografen på højkant til sommerens sejeste læser.

Reglerne for deltagelse er: “Hver gang du har læst tre bøger, skriver du titlerne på dit kort og kommer hen på biblioteket. Vi vil meget gerne høre dig fortælle hvad bøgerne handler om, og bagefter kan du aflevere dit kort. Kortet putter vi i en bowle, så du deltager i lodtrækningen”.

Konkurrencen starter mandag 26. juni. Sidste frist for at indlevere kort er torsdag 3. august . Fredag 4. august trækkes en vinder, som får direkte besked.


Gør et kup!

Sommeren igennem er der bogsalg på bibliotekerne i Frederiksværk og Hundested. Bogsalget starter mandag d. 26. juni og slutter ultimo juli.

Kasserede romaner, lydbøger, musik-cd'er, tidsskrifter, børne- og billedbøger, faglitteratur m.m. sælges til spotpriser.


Publiceret: 25. Juni 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere