Cecilie Frederiksen og Mette Ingel lukkede godt af i Team Arresø’s forsvar. Arkivfoto
Cecilie Frederiksen og Mette Ingel lukkede godt af i Team Arresø’s forsvar. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Som dag og nat

Arresø-kvinder tilbage på sejrskurs


HÅNDBOLD En aldeles fremragende første halvleg, den hidtil bedste i indeværende sæson, gav løfter om en storsejr, da Team Arresø søndag eftermiddag, tog imod HUK Øresund hjemme i Frederiksværkhallen.

For foran 17-7 ved pausen var der virkelig lagt i kakkelovnen til gæsterne, der blev kørt baglæns ud af hallen af et veloplagt hjemmehold.

Desværre var det som om, at da pausetonen hylede, der gik hjemmeholdets spillere i hi - den flotte første halvleg blev afløst af en rædselsfuld 2. halvleg. Således blev de sidste tredive minutter tabt med 3-5!

Samlet en komfortabel sejr 20-12 efter en match der nærmest kan sammenlignes med dag og nat. Topkarakterer til samtlige spillere til at starte med, til gengæld burde hele holdet tvangsindlægges til at se 2. halvleg. Heldigvis fik det dog ingen betydning for pointenes fordeling.

Med sejren og de to point fik Arresø-kvinderne trods alt en fin revanche ovenpå sidste søndags nederlag til rækkens tophold Vidar. Og sejren betyder, at holdet nu ligger på 2. pladsen i Serie 1.

Allerede torsdag aften skal holdet i aktion påny - her gælder det Helsingør hjemme i Frederiksværkhallen med start kl. 20.

På papiret en ganske spændende match, Helsingør ligger placeret midt i rækken, men har blot tabt en enkelt kamp - ligesom Team Arresø.


Publiceret: 20. November 2017 09:48

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis