copyright
Kopiering
Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på http://halsnaes.lokalavisen.dk stilles til rådighed for visning/læsning.
Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere, medmindre virksomheden har en aftale herom med Copydan, Tekst & Node.
Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.
Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Halsnæs Avis. Hvis du er i tvivl om, hvad du må kopiere og hvordan, så kontakt altid Halsnæs Avis på eller email redaktion@halsnaesavis.dk.

Link
Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside Halsnaesavis.dk med tydelig kildeangivelse. Du er også velkommen til at henvise til en artikel ved hjælp af et dybt link, når du citerer lovligt fra artiklen. Til gengæld accepterer vi ikke gentagen og systematisk brug af dybe link direkte ind til underliggende materiale på hjemmesiden. Der må heller ikke linkes på en måde, så vores hjemmeside Halsnaesavis.dk kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået en aftale med os. Overtrædelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.
Halsnæs Avis er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som Halsnæs Avis linker til.

RSS-feeds
RSS-feeds stilles til rådighed for enkeltpersoners private brug.
Du er velkommen til at lade Halsnæs Aviss RSS-feeds indgå i din egen private nyhedsoversigt på din pc, mobiltelefon eller lignende.
Halsnæs Avis accepterer derimod ikke, at RSS-feeds indgår i nyhedsoversigter, der er tilgængelige for andre, fx via internettet, eller på anden måde udnyttes kommercielt, medmindre der er indhentet særskilt tilladelse. Dette gælder, uanset om tjenesten stilles til rådighed gratis eller mod betaling. RSS-feeds må således heller ikke udnyttes på virksomheders hjemmesider, intranet, extranet, eller andet.

Deling af artikler
Artikler kan deles af enkeltpersoner i ikke-kommercielt øjemed. Deling skal ske ved link til artiklen, ikke kopiering af selve artikelteksten. Deling er ikke tilladt på vegne af virksomheder, foreninger eller andre juridiske personer. Det betyder, at du som privatperson er velkommen til at dele Halsnæs Aviss artikler med dine kontakter på Facebook, Twitter eller et andet socialt medie. Du må dog ikke etablere nyhedsoversigter, der er tilgængelige for andre, uanset om der er tale om en åben eller lukket profil.
Forsiden netop nu