Søren Torrense og Lone Johansen - de to frivillige samtalepartnere i Frivilligcenter Halsnæs (Skjoldborg). Foto: Kim Larsen.
Søren Torrense og Lone Johansen - de to frivillige samtalepartnere i Frivilligcenter Halsnæs (Skjoldborg). Foto: Kim Larsen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Samtaleforløb: Har du brug for at komme videre?

Frivilligcentret tilbyder individuelle samtaleforløb - det er gratis og anonymtSAMTALEFORLØB Står du i en situation, som du har svært ved at overskue, og som du har svært ved at tale med familien eller vennerne om? Har du brug for en snak om, hvordan du kan komme videre?

Så er Frivilligcentrets tilbud om en eller flere individuelle samtaler måske noget for dig.

Sammen med en af Frivilligcentrets to samtalepartnere kan du reflektere over dit liv, og få hjælp til at afklare de udfordringer, du står med. Og hvordan du kommer videre med at finde en løsning.

De fleste mennesker oplever svære perioder i deres liv, hvor de har svært ved at handle.

“Det kan være i forbindelse med en skilsmisse, ved sygdom, du er måske ensom, eller du har sagt farvel til arbejdslivet og er blevet pensionist. Det kan være mange ting,” forklarer Søren Torrense, som er en af to frivillige samtalepartnere.

Samtaleforløbet er gratis for borgere i Halsnæs Kommune.

Et samtaleforløb starter med et 'goddagmøde', hvor problemstillingen bliver indkredset.

Herefter følger op til fem samtaler med 14 dages mellemrum. Alle samtaler foregår på Frivilligcentret på Skjoldborg i Frederiksværk.

Søren Torrense har arbejdet professionelt med mennesker hele sit arbejdsliv, er bl.a. uddannet supervisor og har virket som coach og supervisor i 22 år.

Lone Johansen er uddannet sygeplejerske og har arbejdet i psykiatrien i mange år. I dag har hun eget firma med supervision omkring “Åben Dialog” - en tilgang som tager udgangspunkt i den enkeltes egne ressourcer.


Fakta

Vil du høre om et samtaleforløb kan være noget for dig? Så kontakt Lea Schønberg på tlf. 6133 2407 eller på mail: lea@frivilligcenter-halsnaes.dk


Publiceret: 05. Februar 2018 14:29

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt