Alle de nominerede samlet på trappen til Halsnæs Avis. Fotos Jan Stephan
Alle de nominerede samlet på trappen til Halsnæs Avis. Fotos Jan Stephan
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sælhundene løb med sportsprisen

Rugbyklubbens seniorer vandt med mindste margin foran hiphopdanserne og MLI’s CP-hold.SPORTSPRIS Det blev Hundested Rugby Klubs seniorhold der lørdag eftermiddag blev tildelt Gulvmåttens Sportspris ved en hyggelig reception på Halsnæs Avis.

De danske pokalmestre og DM-bronzevindere fik sportsprisen knivskarpt foran MLI's CP-fodboldhold og de lokale hiphopdansere fra formationsholdet F43.

“Hvordan sammenligner man rugbyspillernes præstationer med en fodboldklubs utrættelige arbejde med at få ALLE til at dyrke deres sport, igen med hiphopdansernes fantastiske præstationer i kamp med den ypperste internationale elite”, lød det bl.a. fra Peter Fjeldal da sløret skulle løftes for hvem der skulle modtage prisen.

Peter Fjeldal sagde endvidere i sin fine tale:

“Det var en usædvanlig tæt afgørelse, rugby-gutterne vandt med absolut mindste margin efter hemmelig afstemning”, lød det fra Peter Fjeldal der havde rosende og trøstende ord med på vejen til hiphop'erne og MLI:

“Husk, at netop jeres præstationer i 2016 ikke bliver ringere af, at en anden har fået prisen. Æren ved at være nomineret hænger ved, resultaterne og den hædrende omtale kan ingen tage fra jer – der findes ikke tabere, og vi på avisen er sikre på, at de store arbejde i MLI fortsætter og at formationsdanserne vil præge den internationale elite mange år fremover - og så er det ikke utænkeligt, at i bliver nomineret igen”.


Donerede prispengene til MLI

Efter alt det formelle, overrækkelse og fælles fotografering tog receptionen en noget uventet drejning.

Prisvinderne fra Hundested Rugby Klub valgte efter et kort internt møde, at donere pengene fra sportsprisen til MLI's CP-hold.

“Ingen skal være i tvivl om hvor stolte og lykkelige vi er over at modtage Gulvmåttens Sportspris, det er et fantastisk skulderklap. Men noget der er mindst ligeså fantastisk er det arbejde som der gøres for de bevægelseshæmmede børn i MLI, derfor donerer vi prispengene 3.000 kroner til det projekt”, sagde rugbyklubbens Michael Holm Larsen.

Sælhundene Lars Håkonson og Michael Holm Larsen donerede prispengene til MLI’s formand Kim Daugbjerg.
Sælhundene Lars Håkonson og Michael Holm Larsen donerede prispengene til MLI’s formand Kim Daugbjerg.

Publiceret: 04. Marts 2017 17:13
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt