Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Røver truede med økse

Personalet i Rema 1000 blev tvunget til at udlevere kassebeholdning


112 Rema 1000 i Ll. Kregme blev torsdag aften udsat for røveri.

En maskeret mand med en økse truede personalet til at udlevere et, endnu ikke oplyst beløb, fra kassen.

”Vi får anmeldelsen klokken 20.05”, fortæller vagtchef Jesper Hansen fra Nordsjællands Politi til Halsnæs Avis. Jesper Hansen fortsætter:

”Den maskerede mand løber efterfølgende fra stedet, kort efter er vi fremme med en hundepatrulje som finder spor. Vi har desuden fået et signalement på røveren, ligesom der lige nu arbejdes med videooptagelser fra forretningen”.

Røveren beskrives som 185-190 centimeter høj, almindelig af bygning, 20-25 år, lys hudfarve og brune øjne. Han snakkede dansk og var iført mørkeblå vindjakke, blåternet skovmandsskjorte, sorte arbejdsbukser med hvid skrift på skinnebenet, hvide Adidas kondisko og en grøn elefanthue. Han var i besiddelse af en økse med rødt skæfte.

Netop en økse og en bunke brændende tøj blev ca. 25 minutter efter røveriet fundet af patruljen, nær en jernbaneskråning tæt ved Kildebakkevej. Det er politiets formodning at røveren har smidt sit tøj og øksen fra sig.

Har nogen observeret noget i området nær Undalsvej og Kildebakkevej, eller har set gerningsmanden, kan politiet kontaktes på 114.


Publiceret: 17. Marts 2017 13:21
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt