Udsigten fra toppen af den ene bygning. Foto: Privat
Udsigten fra toppen af den ene bygning. Foto: Privat
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rejsegilde hos Bygma

Ny bygning tager form i Frederiksværk


REJSEGILDE Bygma i Frederiksværk kunne forleden fejre rejsegilde for sin nye proff-forretning på K.A. Larssensgade 2, skriver firmaet i en pressemeddelelse

Håndværkere, arkitekter, rådgivere og kunder lagde vejen forbi byggepladsen, som nu for alvor er ved at tage form. Det blev en festlig dag med pølsevogn og alt, hvad dertil hører.

Byggeriet har stået på siden foråret, og de bestående bygninger fra den tidligere Halsnæs Trælast er for længst revet ned.

I stedet skyder nye funktionelle og tidssvarende bygninger op med en meget fordelagtig logistisk indretning, der gør det nemt for håndværkere at komme til og fra pladsen.

Der er bl.a. bygget en helt ny drive in på 1.500 m2, ligesom en tidligere drive in på 1.400 m2 er blevet renoveret. Det sidste og mest omfattende byggeprojekt er opførelsen af 1.200 m2 butiks- og salgsområde, som pågår lige nu.

“Vi har haft åbent i hele byggeperioden,” fortæller direktør Jakob Skriver, der ligesom sine medarbejdere har haft kontor i en skurvogn siden maj.

“Vi bestræber os på at holde et højt serviceniveau, men alligevel har det været lidt af en udfordring for både kunderne og os selv at springe rundt i mudder. Nu ser vi frem til sidste etape og glæder os til den officielle åbning inden udgangen af året,” siger Jakob Skriver.


Publiceret: 26. September 2017 09:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt