Ny behandler med hot behandlingsform

Lotte Nørreslet slår sig ned i Den Gamle Gård i Frederiksværk

Af
Jens Patrick Thiede

BEHANDLER “Det er en ny behandlingsform, som for alvor har taget fart i hele den vestlige verden og er ret hot på grund af de effektive resultater.”
Sådan forklarer Lotte Nørreslet kort sin behandlingsform, som hun tilbyder i Klinik Dermaskin i Klinik Den Gamle Gård i Frederiksværk. Hun er uddannet sygeplejerske og har videreuddannet sig til akupunktør med speciale i kosmetisk ansigtsakupunktur.
“Det er en holistisk behandlingsform, hvor jeg af naturlig vej giver ansigtet en hudbehandling med ansigtsakupunktur, microneedling og naturlige plejeprodukter. Jeg tilbyder behandlingerne for mennesker, som vil undgå kemi og kirurgisk arbejde. Via kroppens egne funktioner kan jeg frembringe glød og forbedring af ansigtets og hudens udseende,” siger hun.

Arbejder på tre niveauer

Lottes behandlings-koncept arbejder på tre niveauer:
Det yderste lag af huden med mikroneedling.
Dernæst hudens muskulatur med ansigtsnåle, og som afslutning det kropslige med nåle i udvalgte punkter på hænder og fødder.
Personligt har hun boet i Frederiksværk i 17 år og fik kendskab til Klinik Den Gamle Gård via sit erhvervsnetværk.
“Jeg er lokal og befinder mig rigtig godt i vores lokalsamfund. Vækst og initiativ i en kommune som vores giver efter min mening velbefindende for os alle, og vi kan holde liv i vores by ved eksempelvis at hjælpe og støtte nye iværksættere og små virksomheder til at blomstre op og trives.”
“Det vil jeg gerne være en del af, og derfor har jeg valgt at indgå i klinikfællesskabet, fordi vi sammen kan give et holistisk tilbud til mennesker såvel i som uden for Halsnæs.”
“Samtidig er det skønt, at Frederiksværk kommer frem i den populære 'slow living' trend, hvor sundhed og naturlighed vægtes højere end kemi og andre farlige behandlinger,” fortæller Lotte Nørreslet.

null

Publiceret 11 December 2017 11:15

SENESTE TV