Masser af lyserøde aktiviteter

LYSERØD LØRDAG Man behøver ikke vente helt til lørdag med at deltage i lokale Støt Brysterne-arrangementer, for der har allerede været gang i aktiviteter som led i indsamlingsaktiviteter rundt om i lokalområdet.
Mandag formiddag blev der arrangeret lyserød motion for herrer og damer i Ølstedhallen , og onsdag den 4/10 kl. 17 står løbeklubben LOMK klar med en aktivitet under mottoet 'Kom i form til Lyserød Lørdag' med et gadeløb Asserbo- Liseleje-Melby-Asserbo.
LÆS OG

Livlig lørdag

Men den store kulmination kommer nu på lørdag den 7/10 med et væld af lyserøde arrangementer i Frederiksværk:
Kl. 10 Kondibingo med start på Nordtorvet i Frederiksværk: mulighed for at deltage i en 5 km lang vandretur. I samarbejde med Krudtuglerne er der planlagt en vandretur langs den efterårsklædte kanal ud til Arresø. Ved startstedet kan der købes bingo-plader, og undervejs på turen er der opsat numre som krydses af, når man møder et nummer der er på pladen. Ved slut konstateres det om heldet har været med en, og om man er så heldig at vinde en af de præmier der er sponseret af byens butikker.
Vandreturen kan også gennemføres med løbehjul eller barnevogn, så der er reelt ingen undskyldning for ikke at gå en dejlig tur og samtidig støtte en god sag.
Samtidig starter det store varelotteri i Nordcentret, hvor butikker har sponseret præmier og lodder kan købes ved standen i centret.
Kl. 10 til 11.30 er der zumba og afrikansk dans i rådhushallen og kl. 11 ruller amerikanerbiler fra North Coast Cruisers til hovedgaden og der kan købes ture for et beskedent beløb.
LÆS OGSÅ: LYSERØD SVØMNING

Amerikanerbiler ruller gennem hovedgaden på lørdag. Arkivfotos

Amerikanerbiler ruller gennem hovedgaden på lørdag. Arkivfotos

Flere aktiviteter i byen

Kl. 10-14 i Karl-e cafe: Ansigtsmaling, musikalsk underholdning, strikning, informationer om parykker m.m.
Fra kl.10 er Estrids hjemmeservice på gaden med salg af lodder, mulighed for at prøve en tur på en kamel eller et æsel.
Kl. 11.30 indbyder Halsnæs dyreklinik alle hundeejere til at gå en tur i den lyserødt pyntede by. Med udgangspunkt fra Nord torvet, er der mulighed for at gå en tur med hund eller kat, og samtidig få gode råd fra fagligt uddannet personale.
Frv. motionscenter,
Kl. 9-10.00 Frederiksværk motionscenter: Lyserød dancefit og lyserød biking, kl. 10.15 til 11.15 'lyserød heltetræning'.
Kl. 11 er der line dance i Ølsted: Danserne giver opvisning og viser deres dansetalenter ved en flot arrangement, der finder sted ved den lyserødt pyntede SuperBrugsen.

Liseleje, Asserbo og Melby

Liseleje er også med på den lyserøde bølge: Liselejebageren laver lyserøde bryster, og donerer et beløb pr. solgt bryst. Papillon har masser af lyserøde tilbud både i restauranten og i baren. Asserbo kro går i Lyserødt, gode tilbud i restaurant og bar. Cafe Maku har også fundet lyserøde tilbud frem.
På søndag er der flere aktiviteter, bl.a. cirkelfitness, afrikansk dans og zumba i Melbyhallen fra kl. 9, og næste uge rundes det hele af med foredrag af Else Carlstedt, Kræftens Bekæmpelse, den 12/10 kl. 14 i sognegården i Melby.

Publiceret 07 October 2017 08:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV