50 kunstnere slår dørene op

ÅBNE ATELIERDØRE Kunsten i Halsnæs har åbent hele året, men i weekenden den 12. og 13. august holdes den årlige event Åbne Atelierdøre, hvor 50 lokale kunstnere og kunsthåndværkere udstiller deres værker og står klar begge dage mellem kl. 10 og 17 til at fortælle om deres inspirationskilder og den kreative proces.
Åbne Atelierdøre er en årligt tilbagevendende begivenhed i august og tiltrækker tusinder af gæster, der suser rundt i området for at besøge de lokale kunstnere. 
Smugkik i kunstmuseum
Halsnæs Kunstmuseum er midlertidigt rykket ind i Vognporten ved Skjoldborg denne weekend, og her fortæller formand Jens Forsman fortælle om projektet med kunstmuseum i den historiske bygning.
Fotokonkurrence
Hvordan oplever vores læsere mon kunsten i Halsnæs? Nu kan du dele dine indtryk med andre: Tag mobilen frem, find et godt motiv og send dit foto til 4031 0115 med et par ord om motivet. Alle billeder modtaget inden 15. oktober vil være med i konkurrencen om 1.000 kroner til brug hos en af kunstnerne i kataloget "Kunst i Halsnæs". Vinderen udpeges af fotograf Jan Stephan, Halsnæs Avis.

Publiceret 12 August 2017 13:00

SENESTE TV