FOTOSERIE:

’Rigtige Mænd’ foldede sig ud

Samtlige hold kom igennem strabadserne onsdag aften

Af
Thomas Quvang

MANDFOLK “Først og fremmest skal der lyde en stor ros til samtlige deltagere, på forhånd havde vi ikke regnet med, at alle ville gennemføre samtlige discipliner, det gjorde alle holdene og det var en præstation i sig selv”.
Kurt Bruun Kristensen, der var blandt arrangørerne til onsdagens 'Rigtige Mænd Halsnæs' arrangement, var fuld af lovord overfor deltagerne ovenpå strabadserne ved posterne rundt omkring Frederiksværk.
13 hold stod klar ved start og målområdet midt i centrum da startskuddet lød kl. 19 - herfra gik turen ud på syv forskellige opgaver, rækkefølgen var op til holdene selv, hvor styrke, kondition, balance, præcision og samarbejde blev testet til det yderste, alt imens stopuret var en tikkende fjende.
SE FOTOSERIE HER

Omkring 12 km skulle tilbagelægges i løb eller på cykel (max. tre cykler pr hold) - og så stod den på 'Damejagt' for enden af Syrevej, 'Bukken' på Skovbakken, 'Stripperen' for enden af Åsebro, Bulls Eye på Havnevej, 'Hullet' på gymnasiets idrætsanlæg, 'Kraftkarlen' ved Stationspladsen og sidst, men ikke mindst, 'Forhindringsbanen' ved målområdet. Hver især opgaver og udfordringer, hvor kræfterne og ilten blev suget ud af deltagerne.
Det var en aften med lutter vindere, men når det er sagt må der lettes på hatten overfor Team TW (Tough Warriors) der var hurtigst af alle hold. De fem gutter fra Frederiksværk Motion Centers OCR-hold var aldeles suveræne (det burde de også være) og krydsede målstregen efter 1.20.40 time. En stærk præstation.
Det lokale hold 'Vi når det nok' kom ind i næstbedste tid, små ti minutter senere og herefter kom holdene, godt brugte og ganske svedige, dryssende i mål henover den næste halve time. Team 'Oplev Halsnæs' lukkede og slukkede efter 2.03.00 timer på ruten.
Et super arrangement med fin lokal opbakning som blev sluttet af med medaljer til alle, fælles fotos og nok så vigtigt - en velfortjent 'pølle og pils' i muntert selskab på tværs af alle hold.
Og så ikke et ord om morgendagens ømme ben o.lign - de 'Rigtige Mænd' foldede sig ud og ser allerede nu frem til næste år - det var et arrangement der skriger på en gentagelse.

’Byrødderne’ i tæt samarbejde omkring ’Bukken’ på Skovbakken.

’Byrødderne’ i tæt samarbejde omkring ’Bukken’ på Skovbakken.

Publiceret 26 May 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV