Walter G. Christophersen kunne ikke genkende løntallene i kommunens oversigt og reagerede ved at henvende sig til Halsnæs Avis. Foto: Halsnæs Avis
Walter G. Christophersen kunne ikke genkende løntallene i kommunens oversigt og reagerede ved at henvende sig til Halsnæs Avis. Foto: Halsnæs Avis
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politiker om vederlag: Det tjener jeg slet ikke - fejl i oversigt

Halsnæs Kommunes udsendte liste over politikernes vederlag indeholdt fejlVEDERLAG Der har vist sig at være fejl i den opgørelse over politikernes vederlag i Halsnæs, som Halsnæs Kommune netop har udsendt i et nyhedsbrev.

Halsnæs Avis skrev om vederlagene ud fra oversigten, men blev efterfølgende kontaktet af viceborgmester Walter G. Christophersen.

“Det ligger mig på sinde at få beløbet berigtiget. Det, der står i opgørelsen (573.400 kroner for 2016), tjener jeg slet ikke. På min lønseddel står der 387.000 kroner for mit politiske virke sidste år,” fortæller Walter G. Christophersen til Halsnæs Avis.


Fejl i opgørelse

Halsnæs Kommune oplyser, at der er flere fejl i opgørelsen, som kommunen har offentliggjort.

“Det skyldes en menneskelig fejl, hvor nogle beløb har figureret flere gange, og vi retter nu i opgørelsen. Fejlen vedrører kun opgørelsen på nettet og ikke de udbetalinger, der er foretaget,” fortæller kommunikationskonsulent i kommunen, Pernille Kristensen.

Hun uddyber, at fejlen i Walter G. Christophersens tilfælde skyldes, at udvalgsformandsvederlaget også er blevet talt med i hans viceborgmestervederlag.

Også blandt andet borgmester Steen Hasselriis' vederlag var for højt i den udsendte oversigt.

Halsnæs Kommune har efterfølgende udsendt en pressemeddelelse om fejlen.


Publiceret: 12. Juli 2017 11:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere