Mirad Kevir bruger bl.a. fuldkorn til pizzabundene. Foto: Thomas Kragh
Mirad Kevir bruger bl.a. fuldkorn til pizzabundene. Foto: Thomas Kragh
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Pizzamand satser på sundere løsning


NYT PIZZERIA Fuldkornspizza! Ordet klinger måske underligt i mange folks ører, men ikke hos Mirad Kevir. Han åbnede sit nye pizzeria Baba's Pizza & Burgerhouse i Nørregade 53 i Frederiksværk den 1. september, og indehaveren har gode erfaringer med at tilbyde et sundere alternativ til de traditionelle “lyse” pizzaer.

“Jeg har haft et pizzeria på Frederikssundsvej i ti år, og der var kunderne glade for at kunne bestille en pizza med fuldkornsbund. Vi arbejder med hjemmebagte fuldkorn, ikke færdigbehandlede,” fortæller Mirad Kevir og fortsætter:

“På den måde får man en sundere pizza med flere fibre, og mange danskere skifter jo i disse år mere og mere det lyse brød ud med mørkere typer.

“Man kan også bede om at få mindre ost på, og den sundere løsning gør det mere acceptabelt for nogle forældre at købe fastfood til børnene.”

Mirad understreger, at man skal huske at bede om at få sin pizza med fuldkornsbund, og han forventer, at løsningen bliver et hit i Frederiksværk, hvor han senest har brugt fire måneder på at istandsætte stedet.


Publiceret: 02. September 2014 15:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt