Hundested Idrætsklubs delegation ved påskestævnet i Holland.
Hundested Idrætsklubs delegation ved påskestævnet i Holland.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Påskebold i Holland

HI-fodbolddrenge fejrede påsken på plænerne nær Amsterdam
FODBOLDSTÆVNE Påskedagene blev brugt på og omkring græsplæner i Holland for 52 fodbolddrenge og 6 ledere fra Hundested Idrætsklub.

Fredag morgen kl. 5 kørte de med bus til det store stævne i Almere, i udkanten af Amsterdam, hvor de efter en lang tur blev indkvarteret på en lokal skole.

Lørdag morgen var det tidligt op, allerede kl. 9 blev der fløjtet til kamp på de fire store stadions, hvor stævnets kampe blev afviklet.

Der var kampe for U/12 holdet, de to U14 hold og U17 holdet, inden aftenen var nået og alle kunne indtage aftensmad og komme i seng for at være klar til søndagens mange kampe på de flotte og indbydende plæner.


Fine resultater

U/12 drengene klarede sig superflot, og kun et ærgerligt 2-1 nederlag til B93 fra Østerbro gjorde, at de sluttede efter et tysk hold som de ellers havde vundet over.

U/17 drengene mødte nogle meget stærke hollandske modstandere, der spillede en del hårdere fysisk end man gør i Danmark. De tyske modstandere, heriblandt RB Leipzig blev besejret, men finalespillet glippede trods godt fodboldspil.

De to U14 hold spilled også nogle fine kampe, og begge hold var tæt på semifinalerne i Challenge-Cuppen. Det blev dog kun det ene hold der slap igennem. Til gengæld vandt de deres semifinale inden de i finalen måtte se sig besejret af Herlev, som i øvrigt var det eneste danske hold de mødte undervejs.


Udlandet igen i 2018?

Turen var en helt igennem fantastisk tur, med nogle meget glade fodbolddrenge og ledere.

En tur der både har styrket fodboldkunnen og det sociale sammenhold i klubben.

Mon ikke der også bliver en stor udenlandstur næste år for HI’s unge fodboldspillere. Alle der var med var i hvertfald enige om, at det kunne være rigtig fint med en tur igen i næste sæson.


Publiceret: 20. April 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere