Maja Hansen scorede flere fine mål fra stregen i torsdagens nederlag. Arkivfoto Jan Stephan
Maja Hansen scorede flere fine mål fra stregen i torsdagens nederlag. Arkivfoto Jan Stephan
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Øv for en off-day

Team Arresøs kvinder ramte slet ikke dagen på Kalvøen


HÅNDBOLD En fin stime af gode kampe og vigtige sejre fik en brat afslutning torsdag aften for Team Arresø’s kvinder i Kval-rækken.

På udebane i Frederikssund blev det til et klart nederlag. HK 73 vandt med 19-13 efter en 5-4 føring ved pausen.

Det blev aldrig en kamp til historiebøgerne, nærmere til glemmebogen. Team Arresø’s hårdt kæmpende kvinder ramte aldrig dagen, det blev en lang tur op ad bakke, en kamp fyldt med tekniske fejl og alt for tynde afslutninger. Værst af alt var det, at hjemmeholdet ikke engang behøvede at spille godt for at vinde, for det gjorde de bestemt ikke.

Lyspunkter var der ikke mange af denne aften, holdet skal have ros for at fighte selvom intet ville lykkedes og forsvarsmæssigt var det egentlig i orden, at holde modstanderen på under tyve mål.

Individuelt var Rikke Johanssen endnu en gang Team Arresøs bedste på dagen som en solid sidste skanse, og i den modsatte ende var Maja Hansen mest fremtrædende som topscorer med fem mål.

Resultatet betyder, at Team Arresø efter al sandsynlighed klarer frisag mht. direkte nedrykning, men derimod kræver det point i de sidste tre spillerunder, hvis holdet skal undgå at skulle spille om forbliven i rækken. Næste kamp er søndag eftermiddag mod rækkens tophold Rudersdal, første fløjt kl. 13.50 i Frederiksværkhallen.


Publiceret: 17. Marts 2017 09:20

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere