Gør Halsnæs til et bedre sted at leve

Et nyt initiativ, Elsk Halsnæs, vil engagere mennesker i venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed

HALSNÆS Hvad nu hvis et helt område bliver enige om at øve sig i venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed? Og hvad nu, hvis det område er Halsnæs?

"Elsk Halsnæs" er en vision om en bevægelse, hvor mennesker, foreninger og virksomheder går sammen om at elske Halsnæs og gøre området til et bedre sted at leve for alle.

Elsk Halsnæs er en del af et større landsdækkende netværk under navnet Elsk Danmark.

Elsk Danmark er et netværk af kirker og kristne fællesskaber, der vil engagere mennesker i venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed uanset hvem de er, hvor de bor, hvor gamle de er, eller hvad de tror eller ikke tror på.

"Halsnæs er huse, veje, sol, strand og vand - men også et fællesskab af børn og voksne, familier og enlige, høje og lave, rige og fattige. Og Halsnæs er aldrig længere væk end det menneske, der er ved siden af dig på din arbejdsplads, i teateret, på uddannelse, i bussen eller på bænken. Vi kan gøre livet bedre og sjovere og mere inspirerende og trygt for det menneske, hvis vi møder det med venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed," lyder det i en pressemeddelelse fra Elsk Halsnæs.

Halsnæs til bords

Nogle kirker i Halsnæs har tilmeldt sig netværket og indbyder nu til det første arrangement: Spisning og hygge fredag 20. september kl. 18-20 med god mad, program for børnene, historie og fællessang.

Det foregår i Frikirken Salem på Havnevej 15, Frederiksværk. Kørelejlighed kan aftales på tlf. 2273 0540 - bedst efter 16.30. Her kan du også melde dig, hvis du har lyst til at hjælpe til med arrangementet.

kil@lokalavisen.dk

Publiceret 11 September 2019 14:56