Konstruktivt samarbejde på skoleskemaet fredag formiddag

Konstruktivt samarbejde på skoleskemaet fredag formiddag

Walk & Talk for gymnasiets nye årgang

Nye elever rystet sammen via teambuilding i skoven

Teambuilding Traditionen tro, tog alle FVGH’s nye elever fredag formiddag på en ”walk-and-talk” tur i skoven omkring Asserbo Slotsruin, hvor de netop gik ca. 5 kilometer og talte sammen undervejs.

Hver 1g og 1 HF-klasse blev kastet ud i teambuilding-øvelser af forskellig art. Samtidigt blev klasserne udfordret af forskellige poster undervejs. Formålet med denne dag er, at ryste de nye elever sammen så de hurtigt lærer hinanden at kende.

Mange grin

Øvelserne var sjove og gav anledning til mange grin, når man for eksempel skulle vikle hinanden ud af noget snor, huske navnene på alle de nye klassekammerater eller skulle lave en menneskelig, funktionel maskine.

Lige så vigtigt er det dog, at øvelserne kræver god hukommelse og konstruktivt samarbejde.

"Vi ka bar det shit"

Lærerne stod klar på posterne og gav point. Sejren gik til klassen G2, der fik scoret flest points i øvelserne. Der var også en konkurrence i at lave klassens trofæ; en kreation lavet af syv ting, fundet i skoven. Her vandt 1.p for deres meget flotte trofæ. Til gengæld var det G3 som havde lavet den bedste slagsang – de gav den gas på melodien ”Det’ hammer-hammer-fedt” og fik det til at rime på ”vi kan bar’ det shit”.

Alle gik til opgaverne med kreativitet og godt humør. Til slut samledes alle klasser ved slotsruinen og spiste medbragt frokost.

Publiceret 19 August 2019 00:00