De store smil var fremme da Olliestedet endelig åbnede dørene. Fotos Thomas Quvang

De store smil var fremme da Olliestedet endelig åbnede dørene. Fotos Thomas Quvang

Så skates der igen løs i Ølsted - Olliestedet atter åben

Fredag eftermiddag blev skaterhallen åbnet efter sommerens omfattende renovering

Af
Thomas Quvang

Olliestedet "Det er bare så godt, at der endelig er åben igen, det har vi ventet længe på".

To lokale drenge i 10-års alderen var blandt de første der troppede op med løbehjul og styrthjelme, da Olliestedet fredag eftermiddag blev åbnet op efter to måneder med en lukket og låst dør.

Omfattende hærværk

Således blev den populære skaterhal lukket ned i juni, efter omfattende hærværk. Bl.a. var hallens toiletter nærmest raseret. De mange skader på stedet er nu udbedret, og Olliestedet klar til at tage imod skatere og løbehjuls entusiaster.

"Det er meget fint, at stedet åbner igen, det glæder mig rigtig meget", lød det fra byrådsmedlem Frederik Germann, der selv troppede op ved Olliestedet fredag eftermiddag for at tage imod brugerne, og med selvsyn konstatere, at hallen blev åbnet via en SMS-kode præcis kl. 14.

Ny forening

I den første tid er åbningstiderne i skaterhallen de samme som før sommerferien, men der kan ske ændringer.

Således har en helt ny forening - Ølsted Skateboard Forening lagt billet ind på faste træningstider. Ølsted Skateboard Forening har for nylig afholdt stiftende generalforsamling, og foreningen afventer i skrivende stund, at blive optaget under Dansk Rullesports Forbund og hos Halsnæs Kommune under Folkeoplysningsloven:

Sikring af faciliteterne

"Vi afholder et bestyrelsesmøde i Unge & Kulturcentrets bestyrelse sidst på måneden, her håber vi, at kunne præsentere en løsning eller afklaring omkring hvad der fremadrettet skal ske omkring brugere, foreninger, medlemsskaber og ikke mindst vedligeholdelse og at sikre, at faciliteterne ikke bliver misbrugt og ødelagt", lød det fra Frederik Germann.

Publiceret 19 August 2019 14:12