MV Deutschland er bygget i 1998 og har plads til 520 passagerer og 280 besætningsmedlemmer.

MV Deutschland er bygget i 1998 og har plads til 520 passagerer og 280 besætningsmedlemmer.

Tysk luksus ved kajen

Torsdag får Hundested besøg af krydstogtskibet Deutschland

Krydstogt Omkring 500 tyske krydstogtpassagerer får på torsdag muligheden for at opleve det bedste af Nordsjælland.

Således ankrer krydstogtskibet Deutchsland op på Helsingør Red kl. 7 og sejler igen kl. 12 langs den danske riviera med ankomst til Hundested kl. 16.

Her ligger skibet ved krydstogtkajen indtil kl. 23.

Første gang dobbeltbesøg

”Det er første gang vi samme dag har dobbeltbesøg af et krydstogtskib”, fortæller Henrik Numelin operations manager hos VisitNordsjælland og han fortsætter:

”Det er et spændende program som venter, passagerne sejles i tenders ind til havnen i Helsingør hvor busser venter til sigthseeingture mod København og de nordsjællandske slotte. Alle turene slutter i Hundested sent på eftermiddagen”.

Det bedste af Nordsjælland

I Helsingør er der guidede byvandringer gennem gader og stræder i den gamle middelalderby med besøg på Kronborg Slot.

Og om eftermiddagen kan passagerne følge med Hundestedguiderne på gåture til Knud Rasmussens Hus, Spodsbjerg Fyr samt rundvisninger hos de mange aftenåbne kunsthåndværkere på Hundested havn.

Deutschland er ferie på første klasse, til søs

Bag facaden på det tyske krydstogtskib Deutschland gemmer der sig klassisk maritimt design og kunstnerisk interiør og dekorationer i stil med tyverne.

Det klassiske og kunstneriske islæt ses blandt andet i skibets varierende dags- og aftenprogram i form af ture, underholdning og temaaftner. Deutschland er i høj grad synonym med tysk passion for krydstogt og første klasses ferie til søs.

Tæt samarbejde

Dobbeltanløbet er et resultat af et tæt samarbejde mellem det tyske rederi Phönix Reisen, skibs- og passagereragenterne SDK Cruise og InterCruises, Helsingør og Hundested havne samt VisitNordsjælland.

Publiceret 09 June 2019 00:00