Selvfølgelig en selfie med Kronprins Frederik ved Royal Run på Færøerne. Privat foto.

Selvfølgelig en selfie med Kronprins Frederik ved Royal Run på Færøerne. Privat foto.

En hyggelig snak med Frederik

Royal Run på Færøerne fik glædestårerne frem

Af
Thomas Quvang

Royal Run Vejrudsigten lovede regn, hagl og vind – men sammen med Kronprinsen kom det gode vejr til Royal run på Færøerne, hvor 26-årige Magnus Magnussen og Ida Marie Iversen stod klar ved startstregen i sidste weekend.

Forude ventede 10 km for makkerparret Magnus og Ida. Magnus som multihandicappet i sin specielbyggede løbevogn og Ida som løbemakker.

Cyklende kronprins

Royal Run på Færøerne blev på alle måder en løbsoplevelse der overgik alle forventninger i selskab med masser af motionister og ikke mindst en cyklende Kronprins Frederik.

De første kilometer gik nemt og farten blev hjulpet godt på vej af den gode stemning langs ruten med masser af publikum og livemusik. Ved 3 km mærket blev Team Magnus dog ramt af en defekt i form af et punkteret dæk. Efter et mislykket forsøg på at lappe slangen med skum, blev der fortsat på et fladt hjul, en punktering skulle ikke ødelægge det gode humør og den gode stemning.

Efter en kilometer på fladt dæk kom der royal opmuntring i form af Kronprins Frederik som cyklede rundt på ruten. Det blev til en hyggelig snak og et foto, men desværre havde han ikke en pumpe med, så der blev fortsat med fladt dæk.

Glædestårer ved målstregen

De sidste to kilometer var helt specielle. Højt humør, grin og glæde gav alle ekstra motivation til slutspurten, hvor Team Magnus skruede helt op for gashåndtaget, hvor forældre og familie tog imod ved målstregen.

"Det var første gang, at Magnus og Ida deltog i så stort et løb, og der blev fældet et par glædestårer da de kom i mål", fortæller Jorun Magnussen, mor til Magnus. Hun slutter:

"Hele Team Magnus er helt sikkert klar til mange flere gode løbsoplevelser i fremtiden".

Publiceret 09 June 2019 00:00