Containerbanen er eneste genganger når Rigtige Mænd Løbet afvikles Grundlovsdag. Arkivfoto Quvang

Containerbanen er eneste genganger når Rigtige Mænd Løbet afvikles Grundlovsdag. Arkivfoto Quvang

Langrend med bazooka og indianer

Snart lyder startskuddet til årets Rigtige Mænd Løb - Tilmelding frem til 3. juni

Af
Thomas Quvang

Rigtige Mænd Samarbejde, udfordringer og holdånd er kodeordene, når Dansk Firmaidrætsforbund, Firmaidræt Frederiksværk og Nordea Fonden inviterer til Rigtige Mænd Løbet i Frederiksværk Grundlovsdag onsdag 5. juni.

Alle mænd kan prøve kræfter med Rigtige Mænd Løbet. Undervejs får mændene testet deres styrke, balance og ikke mindst samarbejdsevnerne.

Rigtige Mænd Løbet er et stjerneløb for tre-mands-hold på godt ti kilometer med Krudtværksplænen i Frederiksværk som centralt midtpunkt.

Hyldest til fødselar

Der venter masser af morskab for både deltagere og ikke mindst tilskuere, når teamopgaverne med de kuriøse navne Bull's Eye, Bazooka, Langrend, Lumberjack, Arkitekten, Indianeren, og den eneste genganger fra tidligere år, Containerbanen, skal overvindes. Særlig en af teamopgaverne er en helt speciel hyldest til en 300-års fødselar i Frederiksværk.

Som det var tilfældet i fjor, så medbringer hvert team to cykler, og det er så teamets opgave at koordinere, hvem der cykler og hvem der løber fra opgave til opgave. Alle opgaver ligger tæt på krudtværksplænen.

Grib udfordringen

"Jeg håber, at der er masser af mænd derude, som griber udfordringen. Vi garanterer en anderledes, billig og herresjov motionsoplevelse, hvor alle kan være med uanset fysisk form", siger Kurt Brun Kristensen fra Frederiksværk Firmaidræt. Han gør samtidig opmærksom på, at tilmeldingsfristen er den 3/6 og at der stadig er plads til flere hold på startskamlen.

Som noget helt nyt i forhold til tidligere, så tilmelder hvert hold sig i vægtklasser. Her er tre muligheder og det er holdets samlede vægt der tæller - mellemvægt (op til 225 kg.) letsværvægt (op til 255) og sværvægt (fra 255 kilo og opefter).

Tilmelding til Rigtige Mænd Løbet foregår via på www.sportstiming.dk/rigtigemaend.

Publiceret 19 May 2019 00:00