Hillerød-Halsnæs Diabetesforening byder indenfor i Frivilligcenter Halsnæs. Arkivfoto

Hillerød-Halsnæs Diabetesforening byder indenfor i Frivilligcenter Halsnæs. Arkivfoto

Ny diabetescafé åbner dørene

Alle er velkomne til at lægge vejen forbi og hilse på Hillerød-Halsnæs Diabetesforening

Premiere Mandag d. 27. maj kan der godt sætte kryds i kalenderen - her åbner den nye Diabetescafe i Frederiksværk.

Det sker fra kl. 17.30-20.00i Frivilligcenter Halsnæs på adressen Valseværksstræde 5A - i daglig talem Skjoldborg.

Den nye, store Hillerød-Halsnæs Diabetesforening vil i den forbindelse gerne gøre opmærksom på sin eksistens og byder derfor på lidt mundgodt og et glas. Der er dannebrogsflag og et glas champagne til alle gæster.

Information om diabetes generelt

Af mere seriøs karakter vil der være et oplæg af Peter Lommer Christensen, specialeansvarlig diabetes-overlæge på Nordsjællands Hospital i Hillerød.

Han har lovet at informere om diabetes generelt og at fortælle om fordelingen af diabetespatienter fra Halsnæs fremover - skal man behandles i Hillerød eller på det nye Stenocenter ved Herlev Hospital?. Peter Lommer svarer også på diabetesrelaterede spørgsmål fra de tilstedeværende.

Alle er velkomne - hvad enten man har type 1, type 1 1/2 eller type 2 diabetes, hvad enten man er pårørende eller blot nysgerrig. Hillerød-Halsnæs Diabetesforening glæder sig til at møde alle, der er ingen tilmelding, bare kom!

Diabetescafeen vil fremover være åben den sidste mandag i hver måned. Desuden vil der blive arrangeret aften-arrangementer med læger og andre fagfolk inden for diabetes.

Evt. henvendelse: Birgitte Kistrup, formand tlf./SMS 21 78 32 22 eller næstformand Inge Mynster-Nielsen Inge.mynster@gmail.com

Publiceret 18 May 2019 00:00