Søren Rømer, formand for Foreningen Arresø Rundt, var sammen med de frivillige hjælpere med en tur rundt om søen

Søren Rømer, formand for Foreningen Arresø Rundt, var sammen med de frivillige hjælpere med en tur rundt om søen

Arresø rundt i bus

De frivllige hjælpere til Arresø Rundt fik en bonustur rundt om søen

Cykelmotion Foreningen Arresø Rundt, der arrangerer det årlige motionscykelløb, inviterede den 14. maj alle de frivillige på en bustur rundt om Arresø.

Årets motionscykelløb afholdes i år den 11. august, men Arresø Rundt er intet uden alle de frivillige, der stiller op år efter år for at hjælpe rytterne helskindet igennem trafikken. Mange hjælper til, men får sjældent lejlighed til at opleve den dejlige rute, cyklisterne sendes ud på.

Derfor valgte bestyrelsen i år at invitere alle de frivillige på tur rundt om Arresø. Starten gik naturligvis fra Krudtværksområdet og deltagerne fulgte ruten til mellemdistancen på 58 km over Melby, Asserbo, Ramløse og Annisse.

Den 11. august vil der være depot på parkeringspladsen ved Lille Lyngby kirke, og her valgte selskabet naturligvis også at holde en lille pause på busturen. Deltagerne blev budt på kaffe og kage og en lille forfriskning.

Ingen cykeltur uden frivillige

Formanden for Foreningen Arresø Rundt Søren Rømer fortæller:

"Vi kan ikke afvikle Arresø Rundt uden de frivillige, og vi skylder dem en stor tak for at de år efter år stiller op. Normalt byder vi de frivillige på middag et par dage før løbets afholdelse. Det gør vi også i år, men herudover syntes vi i bestyrelsen, at alle skulle opleve den skønne natur rundt om Arresø".

Efter pausen i Lille Lyngby fortsatte turen over St. Lyngby, Skævinge, Ølsted, Hillerødvejen og tilbage ad Nørregade til mål på Krudtværksområdet.

"Alle deltagere havde en god oplevelse, og det er helt sikkert ikke sidste gang, vi gør noget særligt for vores frivillige – uden dem intet Arresø Rundt. Vi håber, at endnu flere vil være med til at afvikle årets motionscykelløb i Danmarks skønneste natur sammen med os", slutter Søren Rømer.

Publiceret 16 May 2019 09:51