Happy Motion er et helt nyt og ganske gratis motionstilbud i Halsnæs

Happy Motion er et helt nyt og ganske gratis motionstilbud i Halsnæs

Happy motion - fælles gåture

Gratis motionstilbud i Halsnæs

Af
Thomas Quvang

Halsnæs i bevægelse "Vi skal i fællesskab sikre, at Danmark kommer på verdenskortet som den mest aktive nation senest i 2025"

Sådan lyder budskabet i 'Bevæg dig for livet' som er en fælles vision mellem DGI og DIF.

Dette budskab har lokale Maja Bendtsen taget til sig og hun er initiativtager til en gruppe som via Facebook støtter op om ovenstående mål, via et lokalt og gratis motionstilbud i Halsnæs. Et tilbud hvor alle kan deltage uanset alder, aktivitetsniveau og motivation.

Plusserne er mange

"Der bliver ikke kigget på hverken tider eller distance, det vigtigste er, at vi får rørt os, mødt og talt med andre fra nærområdet samt nydt den skønne natur, vi har i Halsnæs", siger Maja Bendtsen og tilføjer:

"Endvidere er der jo en række fysiske fordele for vores kroppe, ved at vi får rørt os, så plusserne er mange".

De fælles gåture er et nyt tiltag, den første tur var i slutningen af marts. Men der er en fast gåtur hver torsdag fra kl. 17-18:

Ingen verdensrekorder

"Der er ingen begrænsninger ift. målgruppen, alle er så velkomne til at komme og gå en tur sammen med mig og forhåbentlig en masse andre", siger Maja Bendtsen som fastsætter rammerne omkring ruterne og hastighed:

"Alle skal kunne være med, så vi skal ikke ud at slå verdensrekorder, men har fokus på det sociale og at få skridt i benene", siger Maja som slutter:

"Mødestedet vil variere fra gang til gang, så derfor bør du holde øje med Facebookgruppen - Halsnæs Happy Motion - eller hvis du ikke er der, så send mig en sms på 20163101 for at komme på en liste, så jeg kan give dig besked om startstedet hver uge".

Publiceret 12 May 2019 00:00