Det er på denne parkeringsplads ved Bellisvej, at adskillige biler har fået ridser i lakken. Foto Thomas Quvang

Det er på denne parkeringsplads ved Bellisvej, at adskillige biler har fået ridser i lakken. Foto Thomas Quvang

"Nu kommer der kameraer op"

Ridser i lakken er et stort problem på p-pladsen bag købmanden på Ellevej

Af
Thomas Quvang

112 "Det var et stort problem i efteråret og omkring juletid, nu er det så blusset op igen med flere tilfælde den seneste tid".

Købmanden på Ellevej Torben Lauridsen er godt og grundig træt den parkerings-terror der foregår på p-pladsen bag forretningen på Ellevej.

Således har adskillige biler indenfor det sidste halve års tid fået ridser i lakken, når de har holdt parkeret på en af de 9-10 pladser på Bellisvej. Senest i påskedagene, hvor flere biler har fået en 'grim' hilsen på kølerhjelm eller andre steder.

"Nu er nok, nok. Nu kommer der kameraer op bag forretningen", siger Torben Lauridsen og fortsætter:

Naboer og hjemmehjælp

"I starten undrede vi os selvfølgelig over at flere kunder fik ridset deres biler når de handlede hos os, vi havde også politiet inde over i efteråret, ligesom vi opfordrede bl.a. naboer og hjemmehjælpen til at holde et vågent øje med området bag forretningen", siger Torben Lauridsen og slutter:

"Det er ikke kun kundernes biler der har fået ridser i lakken, også medarbejderne i forretningen er kommet ud til en bil, hvor der er begået denne form for hærværk. Det stopper forhåbentlig når kameraerne kommer op".

Publiceret 24 April 2019 11:35