Yoga for mænd i skovens dybe stille ro

Yoga for mænd i skovens dybe stille ro

Yoga i skovens naturlige ro

Yoga "Ryggen har det fint og ingen smerter i kroppen, til gengæld er jeg fyldt af en lethed både i krop og sind som jeg ikke har oplevet længe. Det var og er en super fed oplevelse, at mærke sin krop på en anden måde".

Sådan lød en anmeldelse fra Christian efter blot en times yoga og flere andre yoga-deltagere roser kombinationen af ro, luft og renhed som yoga i det fri frembringer.

Og i nærmeste fremtid starter Yoga & mindfulness instruktør Linda Van Hauen nye hold op for såvel kvinder som mænd. For begge hold foregår det ved fitnessbanen/skuret i Asserbo.

Afspænding og meditation

For kvinderne startes der op torsdag 25. april kl. 17.30-19.00 og for herrerne foregår det med start mandag 29. april kl. 17.30-18.45. Der undervises i mindful yoga, Hatha yoga og afsluttende med afspænding eller en kort meditation midt i skovens naturlige ro.

Ens for alle deltagere er at yogamåtte, tæppe og vand skal medbringes, gerne i en rygsæk. Påklædning skal være 'efter vejret', gerne lag på lag, vanter og evt. en hue i starten af sæsonen.

Publiceret 22 April 2019 00:00